Så blir du en digital chef – nu!

Digitalisering

nr8_cover_digi

Chef nr 8 2016 är ett specialnummer tillägnat digitaliseringen. Den här specialsajten samlar några av texterna från tidningen, samt exklusivt extramaterial.

 

Hur digital är du?

Det kallas för vår tids största paradigmskifte och kommer att omvälva samhället mer än industrialiseringen. Digitaliseringen är en väg fylld av utmaningar och fallgropar, men också en mängd nya möjligheter. Som chef har du en nyckelroll i förändringsprocessen.

På den här specialsajten kan du öka dina kunskaper om digitaliseringen, läsa intervjuer med experter och testa hur digital du själv är.

Är du prenumerant på Chef eller medlem i Ledarna? Logga in på Chef Premium för att ta del av exklusiva metoder och verktyg.

karin-rundTrevlig läsning!

/Karin O’Mahony, reporter och webbredaktör

 

 

Testa dig själv

digital_ninja_ill

Hur digital är du – egentligen?

Arash Gilan och Jonas Hammarberg, författare till boken Get Digital har tagit fram ett test som avgör om du är digitalt infödd, digital immigrant – eller digital dinosaurie. Gör testet här:

Exklusiva metoder och verktyg

digitalisering_10

Bara för dig med Chef Premium:

Om du hade varit inloggad på Chef.se hade du nu haft tillgång till:

Modell. Så kartlägger du organisationens digitala intressekarta.

Metod. Fiskbensmodellen hjälper dig att utveckla din digitala strategi.

Kommunikation. Möts du av intern skepsis? Möt motståndet med feedbacktrappan – vi bjuder på metoden.

Du hade också haft tillgång till ett 360-ledarskapstest, Chefs hela arkiv, metodbanken med 300 konkreta verktyg med mera. Aktivera din prenumeration nu – eller teckna prenumeration och få tillgång direkt!

Logga in här