Bra ledare förändrar världen

Chefakademin – tidigare Mgruppen – är det självklara valet när du söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling. Med anor från 1931 är vi Sveriges mest erfarna utbildningspartner inom ledarskap och management. Hos oss hittar du välutvecklade chefs- och ledarskapsutbildningar för alla steg i din karriär, och skräddarsydda lösningar för organisationens utmaningar.

Hitta rätt direkt med Utbildningsguiden!

Att jämföra utbildningar för att förstå vilket som är rätt utvecklingssteg för just dig är inte alltid så lätt. Därför har vi tagit fram Utbildningsguiden.

Svara på några korta frågor, så ger vi förslag på vilken utbildning vi tror att du skulle ha mest nytta av här och nu!

Susanne Markovska

SUSANNE MARKOVSKA

Programansvarig

Öjvind Sterner

ÖJVIND STERNER

PROGRAMANSVARIG

Caoline Lornudd

Caroline Lornudd

Programansvarig
Executive MBA

Gunnar Åkesson

GUNNAR ÅKESSON

PROGRAMANSVARIG
EXECUTIVE MBA

Pontus Wadström

PONTUS WADSTRÖM

PROGRAMANSVARIG
EXECUTIVE MBA

Nina Jällgård

NINA JÄLLGÅRD

PROGRAMANSVARIG
LEDARNA

Ledarskapsutbildning från Chefakademin

Skräddarsydda lösningar

Vissa utmaningar kräver anpassade lösningar. Chefakademin skräddarsyr ledarutveckling för din organisation, arbetsgrupp eller ledningsgrupp – som punktinsats eller inom ett långsiktigt partnerskap.

Grundläggande ledarskapsutbildningar

Här hittar du utbildningar som riktar sig till den som är ny som chef, eller som leder andra utan personalansvar eller formell chefstitel.

Utbildningar för erfarna ledare

Utvecklingsprogram för dig som har ledarerfarenhet och några år i chefsyrket. Du vill nu fylla på med verktyg och inspiration, och byta erfarenheter med andra.

Ledarskapsutbildningar på distans

Chefakademins distansutbildningar passar dig som vill dela upp lärandet i mindre bitar, och föredrar att ta del av utbildningen från din arbetsplats eller ditt hem på ett flexibelt sätt.

Ledningsgruppsutveckling

Chefakademin är Sveriges mest erfarna partner inom ledarutveckling, och arbetar tätt mot ledningsgrupper i olika branscher. Läs mer om hur vi kan hjälpa just er!

Vårt utbildningserbjudande

Ladda ner information om hela vårt utbildningserbjudande som PDF, och ta reda på hur vi kan hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rabatter för Ledarna-medlemmar

Du vet väl att du som medlem i Sveriges chefsorganisation, fackförbundet Ledarna, har rabatt på många av våra utbildningar? En av många goda anledningar att bli medlem om du inte redan är det!

Rödhårig kvinna tittar in i kameran