Bra ledare förändrar världen

Chefakademin – tidigare Mgruppen – är det självklara valet när du söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer. Med anor från 1931 är vi Sveriges mest erfarna utbildningspartner inom ledarskap och management. Hos oss hittar du välutvecklade chefs- och ledarskapsutbildningar för alla steg i din karriär, och skräddarsydda lösningar för organisationens utmaningar.

Ny som chef

Få en flygande start!

Ny som chef är marknadens mest etablerade utbildning för dig som nyligen fått ditt första chefsjobb, med upp till två års erfarenhet.

Läs mer

”Utbildningen gav mig verkligen flera nya perspektiv. När vi jobbade tillsammans i exempelvis workshops så fanns det HR- chefer, försäljningschefer, någon som var VD, med olika perspektiv och på så sätt blev det alltid intressanta diskussioner.”

Daniel Valiollahi, LeoVegas Mobile Gaming Group

”Med min Executive MBA har jag fått de verktyg jag behövde för att ta nästa steg i min karriär”

Magnus Dickson, Tieto

”Det har fungerat alldeles ypperligt. När vi började prata märkte vi att de har erfarenhet av liknande program sedan tidigare. Med andra aktörer som vi tittade på kändes det som att börja från noll”

Torbjörn Malmkvist, Octapharma

Ta nästa kliv som ledare

En Executive MBA grundad i din verklighet

Vår Executive MBA syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag. Tack vare att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring kan vi utforma våra program till våra deltagares behov av utveckling. Tidigare deltagare ger oss 5,5 av 6 i snittbetyg!

Läs om Mgruppens Executive MBA

Ett hållbart ledarskap förutsätter kontinuerligt lärande

En grupp som ofta har extra mycket utmaningar kring att hinna med sin egen utveckling är de chefer och ledare som sitter med dubbla roller – dels i den operativa verksamheten, dels i den strategiska som medlemmar i en ledningsgrupp.

Vi har därför tagit fram denna guide, som belyser några konkreta utmaningar och behov vi på Mgruppens Executive MBA upplever att många på denna nivå delar.

Rabatter för Ledarna-medlemmar

Du vet väl att du som medlem i Sveriges chefsorganisation, fackförbundet Ledarna, har rabatt på många av våra utbildningar? En av många goda anledningar att bli medlem om du inte redan är det!

Rödhårig kvinna tittar in i kameran

Ny podd för ledare: Chefakademin Talks

Chefakademin Talks är en podd om de mest brännande frågorna för ledare just nu. Ett fördjupande samtal som leds av Cissi Elwin, vd för Chefakademin.