Chefdagen_700_png

Datum: 12 oktober 2017.

Tid: 9.00–16.00, med efterföljande mingel.

Plats: Rival, Mariatorget 3, Stockholm.

Pris: 5 995 SEK exkl moms I priset ingår för- och eftermiddagsseminarier, frukost, lunch, fika, mingel och goodiebag.

För frågor eller gruppbokning: evenemang@chef.se  

Våra medarrangörer: loggolimpa-chefdagen

Tema: Släpp makten! Så leder du med tillit

Chefdagen 2017 tar fasta på det starkaste spänningsfältet inom ledarskap i dag; det som går mellan tillit och kontroll. Mellan agilt och processorienterat. Ytterst handlar det om makt.

Den moderna chefen släpper makt och får ansvarsfulla kreativa medarbetare att tänka innovativt och kundfokuserat. Det har vi lärt oss av de stora digitala företagen – och många chefer köper in på idén att skjuta makten närmare kunden och lita på kraften i teamet. Det behövs inte minst för att locka unga talanger.

Men vad händer när det nya ledarskapsidealet möter våra gamla strukturer ute i organisationer och företag? Den som i medgång skriver under på alla visioner om minskad byråkrati kan den dagen företaget börjar gå dåligt ställas inför krav från ägarna på ökad kontroll. Att skapar en kultur som genomsyrar en hel organisation är helt avgörande för den som vill leda agilt. Men hur gör man för att visionsarbetet inte bara ska bli en snygg power point?

På Chefdagen på Rival möter du;

     De visionära ledarna som klarar balansakten mellan tillit och kontroll.

     Entreprenörerna som brinner för att göra skillnad.

      Experterna som vet hur man skapar en självstyrande organisation i praktiken.

      Och de som hittat strategierna för att runda byråkratin.

Våra medarrangörer

experis

Experis
Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag med fokus på specialister inom IT, Ingenjörer, Ekonomer och Ledarskap, men även marknad, försäljning, inköp, logistik och HR. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.

foretagsuniversitetet

Företagsuniversitetet
Företagsuniversitetet är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Hos oss får du aktuella kunskaper, utmaningar och den inspiration som gör att du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll. För vi tror att lusten att lära alltid finns kvar!

Workday_rund

Workday
Workday är en ledande leverantör av professionella molnlösningar för finans och personalhantering. Workday grundades 2005 och erbjuder ekonomihanterings-, personalhanterings- och analyssystem anpassade för världens största företag, utbildningsinstitutioner och myndigheter. Vi har en kundnöjdhet på 98% och tusentals organisationer, från medelstora företag till Fortune 50-bolag, har valt Workday.

Betyg på Chefdagen 2016

        

96% av deltagarna vill delta igen