Chefakademin Talks – podd och webbinarier för ledare

Chefakademin Talks är en podd- och webbinarieserie om de mest brännande frågorna för ledare just nu. Ett fördjupande samtal som leds av Cissi Elwin, vd för Chefakademin.

Nästa Chefakademin Talks: Nya lösningar i rekryteringskrisen

Ständiga rekryteringsluckor. Olösliga schemapussel. Chefer och medarbetare går på knäna. Många branscher är så hårt pressade av kompetensbrist att verksamheter har svårt att leverera.

Men måste det vara så här?

Gör vi kanske något fel? Letar vi kompetens på fel sätt? På fel ställen? Är vi för stressade och (omedvetet) fördomsfulla för att ha möjlighet att se kompetens och potential på nya sätt? För fega och fantasilösa för att våga prova nya vägar?

Chefakademins vd Cissi Elwin tar hjälp av ett dream team för att hitta svar och lösningar: Region Stockholms hr-direktör Ulrika Sundquist, Shervin Razani, vd för Jurek Rekrytering & Bemanning, entreprenör och en av drakarna i SVT:s Draknästet och Paula Björnstjerna, Director of Nordics Linkedin Talent Solutions.

Missa inte vårens smartaste rekryteringswebinar med en rad smarta tips, hoppfulla exempel och en väg ut ur rekryteringsmörkret.

Välkommen till Chefakademin Talks 23 februari, 12.00-13.00!

Vill du hellre titta?

Chefakademin Talks spelas in som ett livewebinar. Här nedan kan du titta på inspelningarna.

Avsnitt 1: Leda i kris och oro

Avsnitt 2: Sanningen om fusioner

Avsnitt 3: Kriser och lågkonjunktur – hur ska du leda nu?

Avsnitt 4: Hybridjobb – mixen som vinner i längden