Företagsanpassad ledarskapsutveckling

Vi skräddarsyr unika utvecklingsinsatser för din organisation, arbetsgrupp eller ledningsgrupp. Det kan handla om att lösa en specifik utmaning eller att vi blir er långsiktiga partner kring ledarskap och arbetssätt.

Kundcase

Nexans Sweden AB

Kalibrerar strategin mot framtiden

Nexans Sweden har tagit stöd av Chefakademin för att säkra en tydlig strategisk framtidsriktning för bolaget som ledande spelare inom hållbar elektrifiering.

AP&T GROUP

Utveckling av seniora projektledare – med affären i fokus

Anläggningsleverantören AP&T Group fick hjälp av Chefakademin för att vässa projektledning och teamledarskap inom stora industriprojekt.

TePe

Långsiktig satsning på samsyn och globalt ledarskap

Det globala munhälsoföretaget TePe har ett brett och långsiktigt samarbete med Chefakademin kring ledarskap och effektiva arbetssätt.

Befesa Circular Alloys Sweden

Rostfritt ledarskap för hållbar tillväxt

Återvinningsföretaget Befesa Circular Alloys skapar förutsättningar för tillväxt inom den cirkulära industrin med stöd från Chefakademin.

PLATZER Fastigheter

Utvecklar Göteborg – och teamledarskapet

Platzer fick hjälp av Chefakademin att lyfta sina kommersiella förvaltare, som verkar i den utmanande rollen att leda team utan formell chefstitel.

Härjeåns Kraft

Härjeåns Kraft AB

Laddar ledningsgruppen med mod

Energileverantören Härjeåns Kraft utvecklar tillsammans med Chefakademin sin ledningsgrupp, för att klara energibranschens kommande utmaningar.

SOLÖR BIOENERGI UTILITY SOLUTIONS

STRATEGI ISTÄLLET FÖR CYKELSTÄLL

Solör Bioenergi fick hjälp av Chefakademin med att skapa samsyn och strategiska perspektiv i ledningsgruppen för en mångsidig verksamhet.

HBV

Lagspelande ledare i allmännyttans tjänst

Inköpssamordnande HBV tog hjälp av Chefakademin i sitt arbete för att hålla ett enhetligt, resultatorienterat och värderingsstyrt ledarskap levande.

Alla företag är olika – vi har mixen som passar ditt!

Vi har lång erfarenhet av ledarskapsutveckling på alla nivåer. Chefakademin skräddarsyr utbildningsinsatser för företags- och koncernledningar, styrelser och ledningsgrupper och chefer och medarbetare på alla nivåer.

Dessutom anpassar vi utvecklingsprogram för specifika branscher och befattningar. 

Våra utbildningar är fysiska, digitala och hybrida. Traditionell metodik blandas med digitalt lärande.

Hör Helene Öhman berätta mer om blandade lärosätt i videon:

Utvecklingsinsatser kan spänna över lång tid eller göras som korta workshops – allt beror på situation, målgrupp och behov. Insatser genomförs även på distans. Vår pedagogik ger effekt, oavsett i vilket format utbildningen genomförs.

Programmen kan bestå av delar från Chefakademins ordinarie öppna utbildningar eller vara helt företagsanpassade. Ett vanligt upplägg är att vi arbetar parallellt med flera nivåer i organisationen, från ledningsgrupp till första linjens chefer. 

Kontakta oss idag så berättar vi om den bästa mixen för er! 

Det får du med Chefakademin

  • Utvecklingsinsatser utifrån din organisations utmaningar. 
  • Lärande med tydlig målsättning och uppföljning. 
  • Bättre kunskapsdelning och nöjdare, mer engagerade och effektiva medarbetare. 
  • Utvecklingsinsatser för er lärandekultur och era förutsättningar. 
  • Chef och Chefakademin är störst i Norden på ledarskap med unik expertis och daglig uppdatering av ditt ledarskap.