Chef i Almedalen

Chef är inte på plats på Almedalen i år. Vi planerar inför att medverka under 2023. Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss!

 

Vi vet vad som fungerar i Almedalen

Vi är stolta över den framgång som våra genomarbetade seminarier genererar och vi nöjer oss inte förrän vi trendar i Almedalsappen. Med teman som digitalisering, kompetensutveckling, hållbarhet och hälsa har vår scen blivit en av de mest välbesökta i Almedalen, alltid med ledarskap som en röd tråd genom seminarierna.

Vår vd Cissi Elwin som moderator och scengäster som Petter StordalenAmelia Adamo och Jan-Olof Jacke har skapat både relevans och räckvidd för våra partners.

#chefialmedalen

Chefs ledarskapssen är en en av de mest välbesökta i Almedalen. Här möts tunga beslutsfattare, nya talanger, innovativa entreprenörer och de som på ett eller annat sätt påverkas av ledarskap. 
Oavsett samarbetspartner – från försäkringsbolag, konsultbolag, utbildningsföretag till medlemsorganisationer – diskuteras inspirerande och brännheta ämnen med ledarskap som en röd tråd genom programpunkterna.

Till tidigare samarbetspartners hör Samhall, Euroaccident, Telenor, Meritmind, Företagsuniversitet, Sodexo, Byggcheferna, Bliwa med flera.

Samarbeta med Chef i Almedalen så får ni:

  • Vårt journalistiska kunnande som paketerar innehållet med rätt vinkel och formulering av rubrik och copy. 
  • Tillgång till vårt stora nätverk och bokning av scengäster.
  • Deltagande på en inarbetad ledarskapsscen, en av de mest besökta i Almedalen.
  • Chefakademins vd Cissi Elwin som moderator.
  • Marknadsföring i Chefs kanaler.
  • All administration såsom lokal, teknik och eventpersonal m m.
  • En trovärdig partner med lång och gedigen erfarenhet.

Chef i Almedalen tidigare år:

Intresserad av att samarbeta med Chef i Almedalen?

Natalie Andersson

eventansvarig