Chefs ledarskapsscen – en av de mest välbesökta i Almedalen
30 juni & 1 juli

Chef har en lång tradition av att skapa relevanta evenemang av hög kvalitet – Chefdagen, Chefgalan och en omfattande seminarieverksamhet året om som alla är flitigt besökta och når höga poäng i utvärderingar.
För femte året i rad kan nu Almedalen sälla sig till skaran av evenemang. Chef har skapat en ledarskapsscen i Almedalen som visar att ledarskapsfrågan är mer aktuell än någonsin.

Här möts tunga beslutsfattare, nya talanger, innovativa entreprenörer och de som på ett eller annat sätt påverkas av ledarskap.
Oavsett samarbetspartner – från försäkringsbolag, konsultbolag, utbildningsföretag till medlemsorganisationer – diskuteras inspirerande och brännheta ämnen med ledarskap som en röd tråd genom programpunkterna.

Chef vet vad som fungerar i Almedalen

Vi är stolta över den framgång som våra genomarbetade seminarier genererar och vi nöjer oss inte förrän vi trendar i Almedalsappen. Med teman som digitalisering, kompetensutveckling, hållbarhet och hälsa har vår scen blivit en av de mest välbesökta i Almedalen, alltid med ledarskap som en röd tråd genom seminarierna.

Chefs vd och chefredaktör Cissi Elwin som moderator och scengäster som Petter StordalenAmelia Adamo och Jan-Olof Jacke har skapat både relevans och räckvidd för våra partners.

Samarbeta med Chef i Almedalen så får ni:

✓ Vårt journalistiska kunnande som paketerar innehållet med rätt vinkel och formulering av rubrik och copy.
✓ Tillgång till Chefs stora nätverk och bokning av scengäster.
✓ Deltagande på en inarbetad ledarskapsscen, en av de mest besökta i Almedalen.

✓ Chefs vd och chefredaktör Cissi Elwin som moderator.
Marknadsföring i Chefs kanaler.
All administration såsom lokal, teknik och eventpersonal m m.
✓ En trovärdig partner med lång och gedigen erfarenhet.

Delta i Almedalen 2020

Är ni en aktör som vill driva frågor i linje med Chefs vision om det goda ledarskapet? Berätta om era syften och mål med Almedalen – så fixar vi resten! Allt från att boka in scengäster till att marknadsföra arrangemanget och moderera på scen.

Kontakta oss
Hör av er så berättar vi mer om vår scen i Almedalen – men skynda, drygt hälften av årets programpunkter är redan bokade. Kontakta Chefs försäljningschef Beatrice von Treskow Kjellegård, tel 0709-755994

Skriv till oss

20180704_141238

Så var Almedalen 2019

Programmet 2019 var fullspäckat med spännande samtal. Tillsammans med våra medarrangörer bjöd vi på inspirerande seminarier om allt från mänskliga och digitala medarbetare, hur byggbranschen ska förändra sin företagskultur till hur chefer och medarbetare ska kompetensutveckla. 

Läs mer om Chefs scen i Almedalen 2019

Intresserad av att vara med på Chefs scen?

Kontakta Chefs försäljningschef Beatrice von Treskow Kjellegård, tel 0709-755994

Kontakta oss