Så kan Chefakademin hjälpa din ledningsgrupp

Är din ledningsgrupp fast i operativa frågor och vill stärka det strategiska ledarskapet? Saknar ni ett gemensamt språk för verksamhetsstyrning? Behöver ni verktyg och ledarcoachning för att ta er igenom en förändringsprocess?

Chefakademin är Sveriges mest erfarna partner inom ledarutveckling, och arbetar tätt mot ledningsgrupper i olika branscher. Läs mer om hur vi kan hjälpa just er!

Få en personlig tränare i ledarskap!

Alla organisationer har utmaningar, och det är inte alltid det finns en standardlösning som möter behoven. Med anpassad ledarutveckling får ni den ledarutveckling som ni har störst nytta av i det läge som din organisation befinner sig i.

Tillsammans med våra erfarna ledarutvecklare eller coacher så får din ledningsgrupp reflektera kring ledarskap, strategiarbete och hur ni kan ta verksamheten vidare. Se det som att ha en personlig tränare i ledarskap – det gör er starkare och skapar resultat.

För dig i ledningsgrupp!

Skapa resultat genom andra chefer

Hur skapar vi framgång genom andra? Det här är utbildningen för dig som är chef på ledningsgruppsnivå med lång erfarenhet och leder andra chefer eller specialister.

Läs mer och boka!

Bygg en strategisk plattform med Executive MBA för ledningsgrupper

Mgruppens Executive MBA, en del av Chefakademin, är marknadens kanske mest flexibla väg till en Executive MBA-diplomering. Utbildningen är uppdelad i tre delprogram som kan läsas i valfri ordning. Dessa är utformade för att sömlöst passa ihop med en krävande chefsvardag utan utrymme för längre avbrott, och ger praktisk nytta som direkt kan omsättas i verksamheten.

Tack vare att Chefakademin är en fakultetsoberoende aktör har vi tillgång till ett mångsidigt nätverk av handplockade föreläsare med erfarenhet från den akademiska världen, såväl som egen erfarenhet från operativa ledarroller.

Att ha ett gemensamt förhållningssätt och en tydlig kommunikation i kombination med ett accelererat lärande, är attraktivt för ledningsgrupper i en snabbrörlig omvärld. Vi erbjuder därför paketlösningar för hela ledningsgrupper vid start av ett Executive MBA-upplägg.

Genom att satsa på en Executive MBA i ledningsgruppen bygger ni en helhetsförståelse för affären, en gemensam terminologi och tar det strategiska arbetet till nästa nivå.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Då rekommenderar vi dig som ansvarar för och/eller driver utvecklingen av er verksamhet och ledningsgrupp att kontakta oss för rådgivning utifrån era specifika behov och utmaningar. Du kan också ladda ner fullständig information om vårt ledningsgruppserbjudande som PDF.

Vårt utbildningserbjudande

Ladda ner information om hela vårt utbildningserbjudande som PDF, och ta reda på hur vi kan hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.