Executive MBA för hela ledningsgruppen

Att ha ett gemensamt förhållningssätt och en tydlig kommunikation i kombination med ett accelererat lärande, är attraktivt för ledningsgrupper i en snabbrörlig omvärld.

Vår Executive MBA har under lång tid framgångsrikt utbildat chefer och ledare på strategisk nivå. Allt fler av våra deltagare implementerar även lärandet i sina egna ledningsgrupper. Vi erbjuder nu därför paketlösningar för hela ledningsgrupper vid start av ett Executive MBA-upplägg.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Då rekommenderar vi dig som ansvarar för och/eller driver utvecklingen av er verksamhet och ledningsgrupp att kontakta oss för rådgivning utifrån era specifika behov och utmaningar. Fyll i vårt kontaktformulär här intill för en personlig dialog, eller ladda ner fullständig information om vårt ledningsgruppserbjudande som PDF.

Webinar: Nyttan med Executive MBA för ledningsgrupp

I det inspelade webinaret möter du Jörgen Dahlström, vd:n som i syfte att vässa det strategiska arbetet och skapa ett gemensamt språk låtit hela sin ledningsgrupp läsa en Executive MBA-utbildning hos Chefakademin. Möt även hans kollega Jonas Hermansson, en av de chefer som för närvarande deltar i programmet. Samtalet leds av Chefakademins Executive MBA Director, Helene Öhman.

Är du intresserad av att utveckla din ledningsgrupp med hjälp av en Executive MBA? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan för rådgivning utifrån era specifika behov!

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
Här kan du till exempel beskriva kort vilka era främsta utmaningar just nu är, eller vilken effekt ni skulle vilja se av utbildningen i ledningsgruppen.
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs mer om våra tre Executive MBA-program

Executive Master of Leadership & Management

Utveckla ditt ledarskap, och bidra till verksamhetens utveckling på ett mer värdeskapande sätt.

Deltagare i Executive MBA

Executive Master of Strategy

Fördjupande kunskaper inom strategisk analys och management, för dig med gedigen erfarenhet.

Executive Master of Finance

Fördjupa dina kunskaper inom finansiell ekonomi, redovisning och finansiell affärsutveckling.