Chefakademin / Alla ledarskapsutbildningar / Executive Master of Leadership & Management

Executive Master of Leadership & Management

En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till ledarens beteende. Att utveckla ditt eget ledarskap är därför av största betydelse för att framgångsrikt kunna vidareutveckla dig själv och dina medarbetare, den verksamhet du ansvarar för och därigenom skapa resultat.

Målsättning med utbildningen

Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare.

Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos oss gör du en lönsam investering i dig själv och din verksamhet.

För vem?

Du är troligtvis chef i en operativ ledningsgrupp eller strävar efter att nå dit. Du kan även på annat sätt aktivt bidra till att driva och leda verksamheten.

Din yrkesroll ställer krav på att du bidrar till ledningsarbetet med en helhetssyn – ansvaret i din nuvarande eller framtida roll går därmed bortom specialistrollens. Vår Executive MBA genomförs på svenska men det kan förekomma litteratur på engelska.

Sofia Antonsen, Luleå Energi
Luleå Energi Ab

”Utbildningen är ett smörgåsbord av andras erfarenheter som tillsammans med föreläsarnas kunskap gett mig möjligheten att reflektera över och utveckla mitt eget ledarskap.”

Sofia Antonsen, utvecklingschef på Luleå Energi

”Leadership & Management är en riktig guldgruva för dig som vill utveckla dig själv, ditt ledarskap och din verksamhet för att skapa resultat.”

Linda Öhman, projektledare och strategisk utvecklare inom offentlig sektor
Linda Öhman

”Väl vald litteratur, kunskapsöverföring från forskare och erfarna praktiker tillsammans med den ständiga djupa dialogen med kursdeltagarna har bidragit till en utbildning deluxe.”

Linda Öhman, projektledare och strategisk utvecklare inom offentlig sektor

Diplomerad: Tre program för en Executive MBA

Det finns flera vägar att nå din Executive MBA och tanken är att du och dina behov styr hur du når målet. Totalt erbjuder vi tre forskningsbaserade och mångårigt utvecklade masterprogram som i kombination ger dig en konkurrenskraftig Executive MBA-examen: Executive Master of Leadership & Management, Executive Master of Strategy och Executive Master of Finance.

Du bestämmer själv i vilken ordning du genomför dem och du kan också välja att förpliktiga dig till ett delprogram i taget om det främst är ett specifikt område som lockar. Tillsammans kommer de tre programmen ge dig bästa möjliga förutsättningar att bli en skicklig, hållbar och framgångsrik verksamhetsledare.

Tre delprogram utgör tillsammans en Executive MBA

Få en glimt av den festliga diplomeringsceremonin!

Delar ur innehållet:

  • Framgångsrikt ledarskap
  • Affärsledarskap
  • Engagemang, kultur och ledning 
  • Change Management
  • Nya perspektiv på ledarskap
  • Integrerat ledarskap

Förkunskaper

Du har minst några års erfarenhet av att aktivt driva verksamhetsutveckling och strategiskt arbete. I programmet förekommer litteratur och föreläsningar på engelska.

”Executive Master of Leadership & Management gav mig en djupare förståelse och ett bredare perspektiv på mitt eget ledarskap.”

Susanne Waleij, HR- och Kommunikationschef, Balticgruppen AB

Deltagarna berättar

Executive Master of Leadership - fullständig programinformation

Ladda ner den fullständiga programinformationen som PDF, att till exempel visa för din chef. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

programansvarig

Caroline Lornudd

Caroline Lornudd är leg psykolog och medicine doktor i Medical Management, just nu som affilierad forskare vid Mälardalens universitet. Hennes forskningsfokus är ledarskap, styrning och arbetsmiljö. Hon har en tidigare gedigen praktisk bakgrund som psykolog inom arbets- och organisationspsykologi.

Som programledare i Executive Master of Leadership & Management är Caroline hyllad för sin pedagogiska skicklighet och är mycket uppskattad för sin förmåga att skapa ett öppet, prestigelöst samtalsklimat som gynnar utveckling och lärande.  

Om Executive Master of Leadership & Management