petra_brask_seminarium-2

Petra Brask

Chefs expert på effektivitet

Författare och svensk mästare i att konsten att hantera tid. Bottnad i vetenskap från senaste seklet, uppdaterad på de nyaste effektivitetsverktygen.

Lär dig mer av Chefs experter!

petraa
01:00 min
Petra Brask

”Hur slutar jag helgjobba?”

Video Har du svårt att släppa ditt arbete på helg och ledigheter? Du är inte ensam. Nu ger Chefs expert i effektivitet Petra Brask 5 tips för en mer rofylld fritid. 

Mer om personlig effektivitet:

petra_brask_featured
Populär!
Chef webbkurser

Bli mer effektiv – frigör tid och energi

Chefs digitala grundutbildning i personlig effektivitet hjälper dig att prestera bättre på jobbet och må bättre genom att lära dig strategierna för att undvika stress.

Petra Brask leder kursen i Personlig effektivitet
Evenemang

Petra Brask: Personlig effektivitet

WEBBINARIUM | Succén är tillbaka! Den omåttligt populära effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig att ta makten över din tid och ger dig verktygen för en mer strukturerad och energifylld vardag.

caveman
Personlig effektivitet

”Chefen har hjärnan kvar på stenåldern”

Du är en modern högpresterande chef med koll. Synd bara att du har en stenåldershjärna. Här får du hjälp av effektivitetskonsulten Petra Brask att skilja på en att-göra-lista och en sabeltandad tiger.
chefspress
Beslutsfattande

Lär dig överlista chefens värsta tidstjuvar

Ta tillbaka kontrollen över din tid med planering och smarta strategier. Effektivitetskonsulten Petra Brask hjälper dig överlista de vanligaste chefsfällorna.
mik
Personlig effektivitet

Så rensar du mejlkorgen – på 2 minuter

Det finns få människor som man känner sådan tacksamhet inför som effektivitetskonsulten Petra Brask. Med ett fåtal raska kommandon befriar hon dig från den överfulla mejlboxen. Här lär Petra Brask dig att rensa din mejlbox på två minuter.

expertpetra
Motivation

Experten: 7 råd för att undvika "före ledighets-stressen”

Snart ledighet. Har du kvar ett berg med jobb? Lugn! Här är de bästa tipsen för att hinna med allt.
mejla
Kommunikation

5 enkla tips: Så blir du ett mejlproffs

Tycker du också att mejlkorgen är ständigt överfylld? Att det tar hela förmiddagen att ens gå igenom den efter helgen? Med ett par effektiva tips kan du återta kontrollen – och bli ett mejlproffs.