Chefakademin / Alla utbildningar / Executive Development

Executive Development

Vi lever i en tid där ändrade förutsättningar kan komma med en väldig fart och företag kan ha svårt med förändringar. Förmåga att omorientera är A och O för överlevnad eller hantering av externt eller internt drivna kriser.

Executive Development är en fortsättningskurs speciellt framtagen för dig som är diplomerad med vår Executive MBA – läs mer om Executive MBA här.

Upplägget liknar en modul i Exective MBA:n. Vi träffas under tre inspirerande dagar och varvar väl utvalda föreläsare och processledare med tid för diskussion och reflektion med de andra deltagarna.

Du repeterar och förnyar kunskaper från EMBA:n samt lär dig nya modeller, arbetssätt och teorier kring ledarskap genom att tillsammans med andra deltagare arbeta praktiskt i case utifrån utmaningar som du själv lyfter. Erfarna processledare och föreläsare stöttar med kunskap och inspiration.

Modulen fokuserar på utmaningar som:

  • Att agera utifrån nya förutsättningar
  • Befintligt erbjudande och verksamhet som söker nya kunder och affärer
  • Att få ledare och medarbetare att agera positivt i en ny och oprövad riktning
  • Att få ledningsgruppen att stimulera nya beteenden och prestationer

Målsättning med utbildningen

Mgruppens Executive Development-moduler gör det möjligt för dig som Executive MBA-diplomerad att fortsätta fördjupa dina kunskaper inom leadership, management, strategy och finance. Våra påbyggnadsmoduler kopplar dessa områden till aktuella händelser i vår omvärld.

Förutom en fördjupad ämneskunskap skall du som deltagare även få möjlighet att arbeta med praktiska case som du sedan kan jobba vidare med i din egen verksamhet.

White paper: Mgruppens Executive MBA - en plattform för livslångt lärande

Ladda ned vårt white paper och få reda på hur Mgruppens Executive MBA kan bli din plattform för fortsatt lärande! Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.