Executive MBA för hela ledningsgruppen

Att ha ett gemensamt förhållningssätt och en tydlig kommunikation i kombination med ett accelererat lärande, är attraktivt för ledningsgrupper i en snabbrörlig omvärld.

Mgruppens Executive MBA har under lång tid framgångsrikt utbildat chefer och ledare på strategisk nivå. Allt fler av våra deltagare implementerar även lärandet i sina egna ledningsgrupper. Vi erbjuder nu därför paketlösningar för hela ledningsgrupper vid start av ett Executive MBA-upplägg.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Då rekommenderar vi dig som ansvarar för och/eller driver utvecklingen av er verksamhet och ledningsgrupp att kontakta oss för rådgivning utifrån era specifika behov och utmaningar. Fyll i vårt kontaktformulär här intill för en personlig dialog, eller ladda ner fullständig information om vårt ledningsgruppserbjudande som PDF.

Webinar: Nyttan med Executive MBA för ledningsgrupp

I det inspelade webinaret möter du Jörgen Dahlström, vd:n som i syfte att vässa det strategiska arbetet och skapa ett gemensamt språk låtit hela sin ledningsgrupp läsa en Executive MBA-utbildning hos Chefakademin. Möt även hans kollega Jonas Hermansson, en av de chefer som för närvarande deltar i programmet. Samtalet leds av Chefakademins utbildningschef Helene Öhman.

Är du intresserad av att utveckla din ledningsgrupp med hjälp av en Executive MBA? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan för rådgivning utifrån era specifika behov!

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
Här kan du till exempel beskriva kort vilka era främsta utmaningar just nu är, eller vilken effekt ni skulle vilja se av utbildningen i ledningsgruppen.
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs mer om våra tre Executive MBA-program

Deltagare i Mgruppens Executive MBA

Executive Master of Leadership & Management

Utveckla ditt ledarskap, och bidra till verksamhetens utveckling på ett mer värdeskapande sätt.

Deltagare i Mgruppens Executive MBA

Executive Master of Strategy

Fördjupande kunskaper inom strategisk analys och management, för dig med gedigen erfarenhet.

Deltagare i Mgruppen Executive MBA

Executive Master of Finance

Fördjupa dina kunskaper inom finansiell ekonomi, redovisning och finansiell affärsutveckling.