Mgruppen heter nu Chefakademin

Sommaren 2021 fusionerades mediebolaget Chefgruppen Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB. Vårt nya namn är Chefakademin i Stockholm. Chefakademin blir ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. Bläddra ner för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation med ledarskapsutveckling!

Mgruppen blir Chefakademin

Mgruppen, Svenska Managementgruppen, har utvecklat svenska chefer och ledare sedan 1931 under många olika namn. I den senaste delen av vår resa byter vi namn till Chefakademin, och slår oss samtidigt ihop med Nordens största ledarskapsmagasin Chef för att kunna erbjuda en helhet av chefsstöd och ledarskapsutveckling för ledare på alla nivåer och branscher.

Vi fortsätter att utveckla chefer och ledare i kvalitativa, upplevelsebaserade ledarskapsprogram på samma sätt som tidigare, men breddar vårt erbjudande för att också kunna erbjuda inspiration, stöd och tips på regelbunden basis i din chefsvardag. Helene Öhman, utbildningsansvarig på Chefakademin, berättar mer i texten nedan.

Chefakademin anordnar ledarskapsutbildningar i Göteborg, Stockholm, Skåne samt Norr- och Västerbotten. Läs gärna mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa din organisation!

Chefakademin logga C

Executive MBA tar dig vidare

Mgruppens mycket välrenommerade Executive MBA-utbildning lever vidare som en del av Chefakademin.

Vi arrangerar tre effektfulla masterprogram som i kombination ger dig en konkurrenskraftig Executive MBA-examen: Executive Master of Leadership & ManagementExecutive Master of Strategy och Executive Master of Finance.

Vår Executive MBA erbjuder en unik flexibilitet: Du bestämmer själv i vilken ordning och takt du läser delprogrammen. Du kan också välja att läsa ett delprogram i taget om det främst är ett specifikt område som du har behov att fördjupa dig inom. Med en fullgjord Executive MBA vinnlägger du dig om bästa möjliga förutsättningar att bli en skicklig, hållbar och framgångsrik verksamhetsledare.

Vårt utbildningserbjudande

Ladda ner information om hela vårt utbildningserbjudande som PDF, och ta reda på hur vi kan hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.