Hitta ledarskapsutbildningar i Göteborg hos Chefakademin

Hitta ledarskaps-utbildningar i Göteborg

Chefakademin arrangerar utbildningar för chefer och ledare i Göteborgsområdet. På denna sida hittar du de ledarskapsutbildningar som vi för närvarande erbjuder i Västra Götaland.

Söker du ledarskapsutbildningar i Göteborg? Chefakademin – tidigare Mgruppen – är det självklara valet inom kompetensutveckling för chefer och ledare. Med anor från 1931 är vi Sveriges mest erfarna utbildningspartner inom ledarskap och management, och vi håller förstås även ledarskapsprogram i närheten av Göteborg. Hos oss hittar du välutvecklade chefs- och ledarskapsutbildningar för alla steg i din karriär, och skräddarsydda lösningar för organisationens utmaningar.

Utbildningar i Göteborgsområdet

Dessa ledarskapsprogram anordnar Chefakademin idag i Västra Götalandsregionen. Hittar du inte det du söker? Ta en titt på alla våra ledarskapsutbildningar! Vi sätter också ihop företagsanpassade utbildningar för att möta era specifika behov – kontakta oss idag så berättar vi mer.

Ditt personliga ledarskap

Det finns bara ett sätt du kan leda på: ditt eget. I filmen nedan får du höra mer om hur vi arbetar med det personliga ledarskapet i våra utbildningar.