Vårt erbjudande inom ledarskapsutveckling

Chefakademin – tidigare Mgruppen – erbjuder chefsutveckling och ledarutveckling med en unik kombination av ledarskap, management och personlig utveckling. Vi arbetar såväl med öppna som företagsanpassade utbildningar för dig som är informell ledare, ny som chef, erfaren chef, projektledare, specialist och för dig som sitter i ledningsgrupp, arbetar med HR, är VD eller verksam i annan ledande befattning.

Chefakademin är ett utbildningsföretag som har funnits i mer än 80 år. Vår långa historia och bredd lägger en stabil grund för våra ledarskapsutbildningar. Vi arbetar med konsulter som samtliga har många års erfarenhet av ledarskapsutbildning, men som även har lång praktiskt erfarenhet från näringslivet.

Vi erbjuder program som börjar med fokus på dig som är nybliven chef och sträcker sig till Executive MBA-utbildningar för seniora ledare. Däremellan erbjuder vi möjlighet till individuell- och gruppcoaching, eller varför inte ta möjligheten att delta på något av våra kortare ledarskapsseminarier? För mer inspiration – lyssna på några av våra många deltagare och företag som har gått en eller flera utbildningar hos oss.

Vårt utbildningserbjudande

Ladda ner information om hela vårt utbildningserbjudande som PDF, och ta reda på hur vi kan hjälpa dig och din organisation att utvecklas. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så utvecklar Chefakademin ditt personliga ledarskap