En grupp människor samtalar

Utbildningskunderna berättar

Chefakademin utbildar chefer och ledare på alla nivåer – enskilda individer, men också hela grupper i företagsanpassade upplägg. En stor del av våra kunder kommer på rekommendation av tidigare deltagare, vilket vi är mycket glada och stolta över. På denna sida tar du del av röster från deltagare och organisationer som vi har hjälpt med ledarskapsutveckling.

Så säger deltagarna i Executive MBA

Vi mötte deltagarna i Mgruppens Executive MBA i sin lärmiljö för att ta del av deras intryck av utbildningen såhär långt. Hör dem berätta i videon här intill!

Josefin Wallman

”Kursledarnas engagemang och förmåga att få alla att bidra med sina erfarenheter gav mig många värdefulla insikter och verktyg jag direkt kunde använda i mitt ledarskap.”

Josefin Wallman, General Manager Project Execution, Elof Hansson International AB

Inission skräddarsydde program för alla chefer och ledare

Tillverkningsföretaget Inission hade satt upp långsiktiga och ambitiösa mål för framtiden. Utmaningen låg i att man som ung organisation ville mycket, men saknade ledarerfarenheten. Tillsammans med oss skräddarsydde de sin ledarutveckling för alla chefer och ledare i organisationen – hör mer om samarbetet i videon här intill!

Daniel Valiollahi

”Utbildningen gav mig verkligen flera nya perspektiv. När vi jobbade tillsammans i exempelvis workshops så fanns det HR- chefer, försäljningschefer, någon som var VD, med olika perspektiv och på så sätt blev det alltid intressanta diskussioner.”

Daniel Valiollahi, LeoVegas Mobile Gaming Group