Deltagare i Mgruppens Executive MBA-program

Deltagare och programansvariga om nyttan med Executive MBA

Vår Executive MBA  erbjuder dig ett flexibelt upplägg, väl avvägd beprövad och forskningsbaserad kunskap med mycket tillämpning och praktiskt nytta. Utöver detta får du ett värdefullt och brett nätverk genom programmen.

Merparten av våra deltagare kommer på rekommendation av tidigare diplomerade alumner, vilket vi är mycket glada för. Här tar du del av deltagarnas egna röster.

Hör Executive MBA-deltagarna berätta

Funderar du också på en Executive MBA? Kontakta våra erfarna rådgivare redan idag så hittar vi det upplägg som passar just dig!

Guide: Är en Executive MBA rätt för dig?

Ladda ned vår guide och ta reda på om en Executive MBA är rätt för dig! Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Webinar: Executive MBA för hela ledningsgruppen

I detta inspelade webinar möter du Jörgen Dahlström, vd:n som i syfte att vässa det strategiska arbetet och skapa ett gemensamt språk låtit hela sin ledningsgrupp läsa en Executive MBA-utbildning hos Chefakademin. Möt även hans kollega Jonas Hermansson, en av de chefer som för närvarande deltar i programmet. Samtalet leds av Chefakademins utbildningschef Helene Öhman.

Ett hållbart ledarskap förutsätter kontinuerligt lärande

En grupp som ofta har extra mycket utmaningar kring att hinna med sin egen utveckling är de chefer och ledare som sitter med dubbla roller – dels i den operativa verksamheten, dels i den strategiska som medlemmar i en ledningsgrupp.

Vi har därför tagit fram denna guide, som belyser några konkreta utmaningar och behov vi i Executive MBA-teamet upplever att många på denna nivå delar.

Fortsätt utvecklas med Executive MBA

Låt vår Executive MBA bli plattformen för fortsatt utveckling i en strategisk verksamhetsledande roll! Få fullständig information om utbildningen i dokumentet här intill, och ta del av tidigare deltagares berättelser. Du hittar även länkar till vidare läsning om diplomutbildningens tre delprogram.

Vill du få personlig rådgivning utifrån dina egna förutsättningar? Tveka inte att kontakta en av våra erfarna rådgivare!

Executive MBA - fullständig programinformation

Ladda ner den fullständiga programinformationen som PDF, att till exempel visa för din chef. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Få en glimt av diplomeringsceremonin!