Deltagare i Mgruppens Executive MBA-program

Mgruppens Executive MBA

Ta nästa steg som ledare genom en Executive MBA! Vi erbjuder dig ett flexibelt upplägg, väl avvägd, beprövad och forskningsbaserad kunskap med mycket tillämpning och praktisk nytta.

Utöver detta får du ett värdefullt och brett nätverk genom programmen. Merparten av våra deltagare kommer rekommenderade av tidigare diplomerade alumner, som även upplevt det som värdefullt att få intyg på sin kunskap efter avslutad utbildning.

En Executive MBA grundad i din verklighet

Ledande för Mgruppens Executive MBA är att varje delprogram och dess moduler syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag.

Tack vare att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring kan vi utforma våra program efter våra deltagares behov av utveckling.

Executive MBA

Diplomerad: Tre program för en Executive MBA

Det finns flera vägar att nå din Executive MBA och tanken är att du och dina behov styr hur du når målet. Totalt erbjuder vi tre vetenskapsorienterade och mångårigt utvecklade masterprogram som i kombination ger dig en konkurrenskraftig Executive MBA-examen: Executive Master of Leadership & Management, Executive Master of Strategy och Executive Master of Finance.

Du bestämmer själv i vilken ordning du genomför dem och du kan också välja att förpliktiga dig till ett delprogram i taget om det främst är ett specifikt område som lockar. Tillsammans kommer de tre programmen ge dig bästa möjliga förutsättningar att bli en skicklig, hållbar och framgångsrik verksamhetsledare.

”Att vara VD, chef och ledare är ensamt. Man behöver påfyllning med ny kunskap, nya idéer och inspiration från andra för att fortsätta utvecklas. Jag fastnade för detta upplägg för att det förutsätts att du redan har en del erfarenhet som chef och ledare”.

Linnea Djursén, VD och ägare, Folkhemmet
Maria Bagge

”Jag ser min Executive MBA som en investering i mig själv; något som har gett mig väldigt mycket både professionellt men även personligt. Jag ångrar inte en sekund att jag tog den möjligheten.”

Maria Bagge, Global Marketing Director, AstraZeneca

”Genom min Executive MBA har jag fått inblick i hela verksamheten, större fokus på affären och en bättre beställarkompetens utanför mina kärnområden.”

Susanne Waleij, HR- och kommunikationschef, Balticgruppen AB

”Det nätverk man får genom utbildningen är mycket värdefullt och kan underlätta vid svåra beslut. Med min Executive MBA har jag fått det jag behövde för att ta nästa steg i min karriär.”

Magnus Dickson, Head of PM, Tieto

Möt våra programansvariga

Nyfiken på Executive MBA? Hör mer i vårt webinar!

Här får du en överblick av Mgruppens Executive MBA och vem den riktar sig till. Du får även ta del av praktisk nytta och konkreta exempel från tidigare deltagare, samt möjlighet att ställa frågor. Har du konkreta frågor här och nu? Kontakta våra rådgivare via 08-731 41 00, info@chefakademin.se

Anmäl dig nu!

”…en otrolig skjuts i mitt arbetsliv”

Hör den diplomerade deltagaren Cecilia Warrohl, Programme Director på Teknikföretagen, berätta om varför valet föll på just Mgruppens Executive MBA. Hon berättar om vad respektive program har gett henne under och även efter avslutat program. Du får även hennes upplevelse av nätverket som följer till och hennes medskick till dig som funderar på att gå en Executive MBA.

Mgruppens Executive MBA - fullständig programinformation

Ladda ner den fullständiga programinformationen som PDF, att till exempel visa för din chef. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vägen till diplomerad Executive MBA

Antagningsprocessen

I intervjusamtal med våra utbildningsrådgivare utforskar vi dina förutsättningar för att delta i masterprogrammen. Vi går igenom din professionella bakgrund, varför du söker, vad du önskar uppnå och hur du kan bidra till gruppens gemensamma lärande och nätverk. Tillsammans ser vi om erbjudandet passar dina och verksamhetens behov. Vid godkännande blir du sedan antagen genom en anmälan till vår Executive MBA alternativt det program du önskar att starta med.

Vill du veta mer? Kontakta våra rådgivare direkt på telefon 08-731 41 00 eller info@chefakademin.se

Lärprocessen

Mgruppens Executive MBA är för dig som värdesätter ett flexibelt upplägg och vill utvecklas parallellt med ett utmanande arbete och aktiv fritid.  Programmen är uppbygga av tredagarsmoduler på noggrant utvalda konferensanläggningar i internatform för att ge dig möjlighet till fokuserat lärande, inspiration och reflektion.

Före och efter modulerna kan du förbereda, fördjupa och förstärka lärandet genom litteraturläsning, reflektionsövningar och digitala aktiviteter. Med blended learning får du bästa möjliga förutsättningar för en hållbar effekt där du minskar gapet mellan utbildning och vardag.  Under programmen genomför du ett examensarbete i grupp för att ytterligare förstärka dina förvärvade kunskaper och träna samarbetsförmåga liksom ett akademiskt tillvägagångssätt.

Diplomeringen

Mgruppens Executive Master-program är utbildningarna som leder dig till nästa nivå utan att du behöver göra ett avbrott i din nuvarande karriär. 

När du är klar och blivit godkänd på samtliga tre masterprogram blir du inbjuden till diplomeringsceremonin, där vi under festliga former delar ut diplom till alla som har tagit sin Executive MBA.

Få en glimt av diplomeringen 2022

Guide: Är en Executive MBA rätt för dig?

Ladda ned vår guide och ta reda på om en Executive MBA är rätt för dig! Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.