experter

Möt våra experter

Sedan 1995 har Chef arbetat med läsarfrågor och experter i en rad olika ämnen. Genom åren har Tidningen Chef samlat stor erfarenhet av läsarnas problem, utmaningar och frågor.

Har du en fråga? Tveka inte! Mejla oss på red@chef.se!

Sofia Kacim

Retorik. Har som pr-konsult coachat både företagsledare, artister och ted-talkare. Byggt ett globalt nätverk för unga kvinnor i karriären.

Lär dig mer om retorik här!

Carin Forsling

Digitalisering och förändring. En digital strateg på Boston Consulting Group som aldrig missar affärerna och ledarskapet i förändringsarbetet.

Lär dig mer om mångfald här!

Petra Brask

Personlig effektivitet. Författare och svensk mästare i att konsten att hantera tid. Uppdaterad på de nyaste effektivitetsverktygen.

Lär dig mer om personlig effektivitet här!

Leif E Andersson

Organisation och ledarskap. En av landets ledande hjärnor inom området motivation. Har skrivit flera böcker om organisationspsykologi.

Lär dig mer om organisation här!

Sofia Grenevall

Hälsa och träning. Tidigare musikalartist - numera författare, terapeut, tränare och coach. En tungviktare inom ledarskap och hälsa.

Lär dig mer om hälsofrågor här!

Peder Bertilsson

Lönesättning. Lönestrateg på Ledarna, tidigare bland annat lönechef på Ericsson, kommunal servicechef, chef på Ledarna samt verksam inom universitets- och högskolevärlden under flera år.

Lär dig mer om lönesättning här!

Fredrik Dahl

Arbetsrätt. En av de främsta experterna i Sverige inom sitt område. Har efter många år blivit en av landets mest rutinerade arbetsrättsjurister.

Lär dig mer om arbetsrätt här!