Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Premium – digitala verktyg

Smarta verktyg och genvägar för dig som Chef-läsare

 

En digital verktygslåda som gör det enklare att vara chef

Välkommen till Chef Premium! Här har vi samlat en rad smarta genvägar för att hjälpa och inspirera dig som chef.

Kolla in verktygen nedan. Är du prenumerant på tidningen Chef eller medlem i Ledarna ingår Chef Premium i din prenumeration/medlemskap. Du har då direkt tillgång – bara att logga in.

Våra Premium-tjänster

LEDARSKAPSTEST

Hur är du som chef? Testa ditt ledarskap utifrån Chefs 9 punkter för ett gott ledarskap och få stöd utifrån ditt resultat:

  • Styrkor och svagheter i ditt ledarskap
  • Feedback från dina medarbetare
  • Tips och råd om utvecklande ledarskapsläsning.

MALLAR OCH AVTAL

Alla mallar du behöver – ifyllningsbara direkt på skärmen! Du får dessutom relaterade guider och utvalda artiklar i ämnet, anvisningar för hur du fyller i mallen och tips för respektive mall.

METODBANKEN

300 klassiska metoder och modeller, massvis med guider och tips som ger stöd när du förbereder möten, strategiarbete, medarbetarsamtal eller rapporter. Här finns smarta genvägar för alla chefer.

TIDNINGSARKIVET

Du har obegränsad tillgång till alla artiklar Chef skrivit sedan 1995. Det digitala arkivet är sökbart och du kan enkelt hitta artiklar som rör ämnen, personer eller organisationer du är intresserad av. Ta till exempel del av en stor guide om digitalisering eller chefstest med toppchefer.

”En jättebra tjänst som jag ska tipsa mina kollegor om!”

”Bra summeringar av metoder utan att behöva plöja managementlitteratur”

”Intressant och inspirerande. Mycket bra med sorteringsmöjligheterna utifrån flera kategorier.”

Med Chef Premium sparar du tid!

Vi vet att du vill vara en bra chef. Och du vet att en god ledare skapar modiga medarbetare och framgångsrika organisationer. Men så kommer verkligheten in. Brandkårsutryckningarna, de svåra prioriteringarna, mejlen, de otillräckliga resurserna, de ökande kraven uppifrån, det höga tempot …

Lugn! Du är inte ensam. De allra flesta chefer känner som du. Därför har vi skapat Chef Premium. Vi vill hjälpa dig att hitta de smartaste sätten att jobba på – och de snabbaste vägarna dit.

Inte prenumerant än?