Chefakademin i norr

Precis som i resten av landet behövs satsningar på ledarskapet även i Norrland, och där är Chefakademin en självklar utbildningsleverantör.

Chefakademin har redan tidigare utbildat ledare i norr i sin företagsanpassade utbildningsverksamhet – som finns både lokalt i Norrland och över hela landet – för några av Sveriges största företag.

Nu utökar Chefakademin verksamheten genom att även erbjuda öppna ledarutbildningar på plats i norr. Läs mer på denna sida!

Utbildningsstart i oktober: Attraktiv arbetsgivare

Malin Hollström och Niklas Berg från Tailorbird är erfarna affärsutvecklare. De hjälper dagligen växande bolag att få förändring att ske. Att bli bättre på att attrahera och behålla personal över tid är ett vanligt utvecklingsområde hos bolag de stöttar.

Malin och Niklas kommer att agera förändringsledare under utbildningen samt moderatorer för alla utbildningstillfällen. De kommer utmana deltagarnas mindset, skapa diskussion och ge inspirerande exempel från deras vardag tillsammans med växande bolag.

Utbildningen Attraktiv arbetsgivare startar i oktober 2023, och hålls i Luleå och Skellefteå. Under fyra kurstillfällen träffar deltagarna branschledande föreläsare och framgångsrika företagsledare. Praktiska moment varvas med strategiskt arbete i workshops. Examinerade kursdeltagare uppmärksammas efter utbildningen i en regiontäckande kampanj hos NTM, både digitalt och i print.

Tailorbird hjälper växande bolag att få förändring att ske. Tillsammans med Tailorbird hittar bolag strategier för att nå mål och visioner oavsett om deras ambition är att få branschens nöjdaste kunder, vara en arbetsplats dit medarbetare söker sig eller bygga bolag att vara stolt över.

NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media. I NTM Media ingår bland annat Norran, Piteå-Tidningen, NSD och Norrbottens-Kuriren. NTM är stiftelseägt, vilket garanterar oberoende och stabilitet. Utöver lokalpress från Småland till Norrbotten innefattar NTM-koncernen även egen distributions- och tryckeriverksamhet.

Chefakademin i samarbete med:

Tailorbirds logotyp
Niklas Berg & Malin Hollström, Tailorbird.

Nyfiken? Läs mer om utbildningen och anmäl dig nu!

Vi anpassar utbildningar till er verksamhet i norra Sverige!

Alla organisationer och företag har sina egna unika förutsättningar och utmaningar – det gäller förstås i särskilt hög grad för företag i kraftigt expansiva norra Norrland. Chefakademin hjälper er att identifiera era behov, och skräddarsyr en utvecklingsinsats i den storlek som passar just er.

Vi hjälper bland andra:

Företagsanpassad utbildning – så fungerar det

Ladda ner information om Chefakademins skräddarsydda erbjudande. Ange dina uppgifter så skickar vi dokumentet per e-post.

*” anger obligatoriska fält

Namn:*
*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.