Företagsanpassade utbildningar
– ett ledarskapslyft för hela teamet

Alla företag är olika - vi har mixen som passar ditt!
Som en modern utbildningsaktör och Nordens största ledarskapsmagasin vet Chef mer än de flesta om det goda ledarskapet. Låt din organisation lyfta med hjälp av vårt mångåriga kunnande och den unika helhet av chefsnytta som Chef producerar varje månad. Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan skapa värde utifrån era egna förutsättningar!

• Få en utbildning som tar hänsyn till din organisations specifika utmaningar
• Lärande med tydligare målsättning och uppföljning
• Skapa bättre kunskapsdelning - få nöjdare och effektivare medarbetare
• Välj det format som passar er lärandekultur
• Chef är störst i Norden på ledarskap - utnyttja hela vår unika expertis och redaktionella kraft!

Så kan ett företagsanpassat upplägg se ut

Det finns många sätt att lära sig på. Vilka som passar din organisation bäst beror på vilka mål ni arbetar mot, och vilka utmaningar ni ser på vägen.

Tillsammans workshoppar vi fram en utvecklingsplan, där utbildningens övergripande syfte och önskade effekter görs tydliga.

Vi identifierar vilka nyckelbeteenden som är viktigast i ledarrollen, vilka förändringar som är på gång i er organisation, hur utbildningens olika moduler kan anpassas och vilken tidshorisont som är lämplig för utbildningens genomförande.

Hör av dig så utvärderar vi din organisations utbildningsbehov. Med vår stora erfarenhet av företagsanpassade utbildningar kan vi garantera en lösning som passar er.

Sara RönnqvistSara Rönnqvist
Försäljningschef
sara.ronnqvist@chefakademin.se
Telefon: 070-598 43 05

 

 

Det här är Chef:

Ett exempel på hur en företagsanpassad utbildning kan utformas, baserat på ett verkligt case:

  • Vi gör en kompetenskartläggning, där vi genomlyser era styrkor och förbättringsområden.
  • Inledande workshop, där vi gemensamt tar fram en roadmap för er ledarskapsutveckling och går igenom vilka förberedelser som krävs.
  • Regelbundet återkommande ledarforum – en serie inspirerande ledarträffar kopplade till era kärnvärden, som ger en energikick och skapar vilja till förändring. Vi bjuder in ledande ämnesexperter som under en eller ett par timmar föreläser och håller workshops med interaktiva övningar.
  • Mellan varje ledarforum får deltagarna en aktuell och viktig ledarskapsbok sammanfattad i ljudboksformat, genom Chefs mobilapp Chefboken. Fler än 150 ytterligare titlar finns tillgängliga för lyssning i appbiblioteket.
  • Vid lärarledda utbildningstillfällen arbetar vi med era fokusområden, till exempel målstyrning, coaching och ledarstilar.
  • Mellan de lärarledda tillfällena arbetar deltagarna självständigt med övningsuppgifter kopplade till det föregående kursblocket.
  • Den lärarledda delen av utbildningen avslutas med upprättandet av en utvecklingsplan för uppföljning.

 

Så kan processen se ut – från analys av era kompetensbehov, kopplat till interna och externa mål, hela vägen i hamn.

På jakt efter öppna utbildningar?

Besök Chefakademin!
Chefakademin är ett samarbete mellan Chef och Mgruppen - Svenska Managementgruppen. Här hittar du ett brett utbud av öppna utbildningar för chefer och ledare. I många fall erbjuds grupprabatt, eller personliga rabatter för dig som är medlem i Ledarna.

Utforska kursutbudet

Redan ett hum om vad ni behöver?

Få ett offertförslag!
Vet du redan ungefär vilka områden din organisation behöver stärka upp, hur ni helst vill lära er, och hur många som berörs? Då är du varmt välkommen att fylla i vår utökade intresseanmälan nedan, så återkommer vi med ett lämpligt förslag!

Berätta hur vi kan hjälpa dig

Läs också:

lager
Verksamhetsutveckling

Därför bör du satsa på ”upskill och reskill”

Var tredje chef har inte avsatt tid för sina medarbetares kompetensutveckling, visar Chefs undersökning. Samtidigt tycker World Economic Forum att alla bör ägna 101 dagar åt kompetensutveckling fram till 2022. Experten Pär Lagers råd: Lämna tänket om det livslånga lärandet och satsa på upskill och reskill.

Siri Wikander
Ledarskap

Siri Wikander: "5 steg mot en lärande organisation"

Coronapandemin satte strålkastarljuset på det vi egentligen vetat länge; för att våra organisationer ska klara av dagens och framtidens utmaningar behöver vi skapa förutsättningar för ständigt lärande och utveckling Siri Wikander tar dig dit i fem konkreta steg. 
Googles svenska vd Anna Wikland på Chefdagen 2020
Motivation

Google-chefens 5 tips: Så lär du dig nytt varje dag

En av nycklarna bakom Googles framgångar är att ständigt ligga före sina konkurrenter. Anna Wikland, Sverigechef på Google, jobbar aktivt varje dag för att ständigt lära sig nytt. Här är hennes 5 bästa tips – på hur du får in kontinuerlig upskilling i din vardag.
Illustration med en missnöjd man som fått en liten bit av en tårta formad om en klocka.
Verksamhetsutveckling

Ny undersökning: Varför har chefer så lite tid för upskill?

Aldrig har behovet av upskill varit större än nu. Ändå erbjuds en tredjedel av Sveriges chefer bara lite eller ingen kompetensutveckling alls. Hälften har ingen tid avsatt till eget lärande, visar Chefs undersökning.