Vi anpassar utbildningar till din verksamhet

Chef har lång erfarenhet av att anpassa utbildningsupplägg efter våra kunders behov, oavsett nivå, bransch eller befattning. Vi kan även anpassa utbildningsprogram för att passa specifika branscher och befattningar.

Alla företag är olika - vi har mixen som passar ditt!
Chef anpassar utbildningar efter din organisations unika förutsättningar – både onlinekurser, traditionella klassrumsutbildningar och blended learning, där fysiskt och digitalt möts.

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

    Klicka för så många alternativ du vill.
  • Valfri uppgift

 

Hör av dig så utvärderar vi din organisations utbildningsbehov. Med vår stora erfarenhet av företagsanpassade utbildningar kan vi garantera en lösning som passar er.

Patrick Costow
Utbildningsansvarig
patrick.costow@chef.se
Telefon: 0736-42 11 44

På jakt efter öppna utbildningar?

Besök Chefakademin!
Chefakademin är ett samarbete mellan Chef och Mgruppen - Svenska Managementgruppen. Här hittar du ett brett utbud av öppna utbildningar för chefer och ledare. I många fall erbjuds grupprabatt, eller personliga rabatter för dig som är medlem i Ledarna.

Utforska kursutbudet

Läs också:

lager
Verksamhetsutveckling

Därför bör du satsa på ”upskill och reskill”

Var tredje chef har inte avsatt tid för sina medarbetares kompetensutveckling, visar Chefs undersökning. Samtidigt tycker World Economic Forum att alla bör ägna 101 dagar åt kompetensutveckling fram till 2022. Experten Pär Lagers råd: Lämna tänket om det livslånga lärandet och satsa på upskill och reskill.

Siri Wikander
Ledarskap

Siri Wikander: "5 steg mot en lärande organisation"

Coronapandemin satte strålkastarljuset på det vi egentligen vetat länge; för att våra organisationer ska klara av dagens och framtidens utmaningar behöver vi skapa förutsättningar för ständigt lärande och utveckling Siri Wikander tar dig dit i fem konkreta steg. 
Googles svenska vd Anna Wikland på Chefdagen 2020
Motivation

Google-chefens 5 tips: Så lär du dig nytt varje dag

En av nycklarna bakom Googles framgångar är att ständigt ligga före sina konkurrenter. Anna Wikland, Sverigechef på Google, jobbar aktivt varje dag för att ständigt lära sig nytt. Här är hennes 5 bästa tips – på hur du får in kontinuerlig upskilling i din vardag.
Erik Sandström, digitaliseringschef på Arbetsförmedlingen, och Anna Wikland, Sverigechef på Google.
Beslutsfattande

Ny studie: Digital oro hos 3 av 4 svenska chefer

Svenska chefer halkar efter med sin digitala kompetens i förhållande till hur snabbt arbetsmarknaden förändras.