Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Därför ska Tele2-vd:n cykla – genom Baltikum

Dags för nystart. Då hoppar Tele2:s vd Allison Kirkby upp på cykeln och tar med sig hela ledningen på en 33 mil lång cykling. Allt har också ett tydligt syfte.

Teamutveckling
Publicerad
FOTO: Pressbild Tele2

Snart har Allison Kirkby varit vd för mobilföretaget Tele2 i två år. Under samma period har flera personer kommit och gått i ledningen. Mellan 21 och 23 augusti tar hon därför med sig hela ledningsgruppen till Baltikum och cyklar från Riga – till Vilnius.

En resa på drygt 33,2 mil.

”Jag kom på den här idén när jag funderade på hur vi skulle få ihop lagkänslan. Först ville vi cykla i Kazakstan – men det var lite för långt borta. Och då dök Baltikum upp som ett bra alternativ eftersom vi är stora i Estland, Lettland och Litauen”.

Du gillar att cykla?

”Ja, det är ett stort intresse. Jag har tidigare cyklat i Vietnam, Kambodja och Nicaragua under olika resor”.

Delar resten av ledningen din passion för cykling?

”(skratt) Vi delar en passion för att tävla. Sedan om det är cykling eller något annat spelar mindre roll. Vi gillar att umgås och att ha kul tillsammans. Sedan är vi orädda och gillar utmaningar”.

Vad har ni för mål?

”Att vi komma närmare varandra och samla in pengar till SOS Barnbyar i Lettland och Litauen. Det går att satsa pengar på den cyklist som man tror är först i mål och alla pengar går oavkortat till välgörenhet”.

Vad händer om någon i ledningen slår dig?

”Det är nog inga problem. Vi gör det här för laget. Bara vi klarar det och har kul kommer vi växa som grupp”.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden