»Jag gjorde allt själv«
»Som chef på Rosendals trädgårdscafé jobbade jag jämt, sju dagar i veckan, 15 timmar om dagen. Jag gjorde allt från att skura golv till att räkna kassan. Jag litade inte på att andra kunde lika bra som jag … Det kunde de ju förstås, om jag bara hade kunnat delegera.
Detta ledde till problem när jag blev gravid. Ingen kunde ta vid. Lösningen blev att anställa professionell kökspersonal.
Jag skulle föda mitt första barn mitt i vanligtvis så lugna sommaren. Men denna sommar blev min första bok en försäljningssuccé i hela landet. Folk strömmade in! Den nya personalen mäktade inte riktigt med. De gjorde upp nya regler om att inte längre servera lunch efter klockan 14 vilket jag upptäckte på min första promenad med barnvagnen. Jag blev helt tokig. Jag störtade in med barnvagnen i köket, la min son under degblandaren och började laga mat. Då lärde jag mig hur dumt det var att jag hade varit så dålig på att delegera.«
Fortsätt läsa kostnadsfritt!
Vi behöver bara en minut…
Så roligt att du vill fortsätta läsa! Det får du strax göra, utan att betala något.
- Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!
Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.