Ny som chef – så lyckas du i ledarrollen

Att vara ny som chef är både kul och utmanande. Att stiga in i din första chefsroll kan innebära att du nu ska leda dina tidigare kollegor. Att lämna teamet och bli ledningens representant mot medarbetarna – och medarbetarnas mot ledningen – kan kännas ensamt.

Kanske förväntas du också på kort tid sätta dig in i ansvar, uppgifter, rutiner och börja skapa resultat. Här samlar vi Chefs senaste artiklar om att vara ny som chef, och utbildningsstöd för dig som är ny i chefsrollen.

Vill du få en stabil grund att leda från? Ledarskapsprogrammet Ny som chef ger dig som är nybliven chef med upp till två års erfarenhet verktygen för att lyckas.

Kvinna som läser

Ledarskap för erfarna chefer

Engagera och inspirera medarbetarna! Välkommen till ett utvecklingsprogram för dig som redan har erfarenhet av att leda andra, men som saknar en ledarskapsutbildning i botten.

Läs mer och boka

Mer från Chef

Fler artiklar om att vara ny som chef

Boken Building a second brain i Chefboken appen - nyckelinsikterna på 30 min!

Drunknar du också av all information?

Med hjälp av produktivitetsexperten tillika författaren Tiago Forte får du nycklarna till att börja använda din andra hjärna (istället för att mejla anteckningar till dig själv). Få insikterna sammanfattade till bara 30 min lyssning eller läsning med Chefboken-appen!

Lyssna och läs här!