Ny som chef – så lyckas du i ledarrollen

Att vara ny som chef är både kul och utmanande. Att stiga in i din första chefsroll kan innebära att du nu ska leda dina tidigare kollegor. Att lämna teamet och bli ledningens representant mot medarbetarna – och medarbetarnas mot ledningen – kan kännas ensamt.

Kanske förväntas du också på kort tid sätta dig in i ansvar, uppgifter, rutiner och börja skapa resultat. Här samlar vi Chefs senaste artiklar om att vara ny som chef, och utbildningsstöd för dig som är ny i chefsrollen.

Vill du få en stabil grund att leda från? Ledarskapsprogrammet Ny som chef ger dig som är nybliven chef med upp till två års erfarenhet verktygen för att lyckas.

Kvinna lyssnar och småler

Skaffa personlig tränare i ledarskap!

Personlig ledarskapscoaching är din möjlighet att utvecklas utifrån dina unika förutsättningar och utmaningar. När du växer som ledare växer din organisation med dig!

Läs om coaching!

Börja bygg ditt personliga ledarskap!

Få verktygen som gör dig trygg i chefsrollen i ledarskapsprogrammet Ny som chef – marknadens mest etablerade utbildning för dig som är ny chef med upp till två års erfarenhet.

Till programmet

Mer från Chef

Fler artiklar om att vara ny som chef

Motverka missbruk av data och feltolkningar

I en värld där utvecklingen går fortare och alltmer data lagras ökar vårt behov av datadriven statistik, som en genväg till underlag för viktiga beslut. Men det heter inte ”lögn, förbannad lögn och statistik” för inte. The data detective ger oss en konkret och rolig snabbkurs i hur vi håller både hjärta och hjärna på rätt spår i djungler av siffror och samband.

Lyssna & läs nu!