chefgalan_bred-1

Finalisterna till Årets Hälsofrämjande chef 2016

Syftet med priset är att belöna en chef som utifrån ett personligt engagemang systematiskt byggt en framgångsrik, inkluderande, hållbar och hälsofrämjande helhetskultur, vars resultat går att mäta i verksamhetens lönsamhet och välbefinnande.

De nominerade är:

Torbjörn Eriksson, vd/grundare, Tenant & Partner

Juryns motivering:
”Med ett helhjärtat engagemang och strukturerat hälsoarbete har denna chef skapat en inkluderande och vänlig gemenskap. Genom balans mellan motion och mindfulness skapas ett helhetstänk kring hälsa. Sömn, kost, träning och lycka är integrerat i ledarskapets och företagets DNA.”

Priset delas ut av

rejlers

Läs mer om priset  

Ylva Lindahl, enhetschef/förskolechef, SDF Östra Göteborg

Juryns motivering:
”En fantastisk ledare med en fin människosyn som visar att det i en socialt utsatt miljö går att framgångsrikt investera i hälsa och skapa en attraktiv arbetsplats. Ett tydligt ledarskap i en bransch som brottas med ohälsa och knappa resurser.”

 Tommy Sarenbrandt, vd, B3IT Innovation

Juryns motivering:
”Alltid inspirera, aldrig pressa är mottot som skapat ett enat lag med fokus på lyckliga medarbetare. Denna chef får alla att se glädjen i träningen. Här inspireras medarbetarna att överträffa sina egna förväntningar och mål genom en bredd av aktiviteter, från simträningar till familjedagar.”

chefgalanbra

Datum: 9 mars 2016.

Tid: 15.00–22.00, med efterföljande mingel.

Plats: Grand Hôtel, Stockholm.

Pris: 4 300 kr exkl moms.
I priset ingår eftermiddagsseminarier, fika, trerätters galamiddag, underhållning, prisutdelning, mingel och goodiebag.

Läs mer och beställ din biljett här!

 

Prisets kriterier: 

 Pristagaren ha och agerar utifrån en personlig övertygelse om att tydliga målbilder, välmående personal och sunt ledarskap skapar resultat.

 Pristagaren sprider intresse för träning och hälsa på arbetsplatsen genom att vara en förebild och skapa förutsättningar för medarbetarnas förbättrade hälsa och ökade välbefinnande.

 Pristagaren är en drivkraft för att förbättra medarbetarnas hälsa och välbefinnande och har därigenom ökat prestationerna i verksamheten

Se finalisterna i Chefs andra kategorier:

Årets Chef  

Årets Framtidschef  

Årets HR-chef  

Årets Ledarutvecklare  

Läs mer om Chefgalan >>

Missa inget! Prenumerera på Chefs nyhetsbrev

  • Prenumerera på Chefs nyhetsbrev med det bästa från Chef.se.