Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Driven digital redaktör sökes till Chef

Vill du vara med och leda den digitala utvecklingen på chef.se? Lockas du av att nå ut med journalistik om ledarskap till Sveriges alla chefer via webb och sociala medier? Brinner du för att paketera storys i smarta digitala format och dela tips och metoder för att upskilla chefer?

Karriär
Text: Calle Fleur
Publicerad

Då är det här drömjobbet för dig. Chef behöver toppa laget med en digital stjärna som kan ta Chefs redaktionella kanaler till nya höjder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent.

Du blir del av ett kreativt och drivet gäng med hög innovationskraft. Chefs redaktion ger förutom daglig webb också ut månadstidningen Chef, redaktionella digitala nyhetsbrev samt Chefboken.

Chef är del av Chefakademin, ett modernt medie- och kunskapsföretag som erbjuder chefsutveckling i form av utbildningar, event och redaktionella produkter i framkant.

Vi ser att:

  • Du sprudlar av idéer och berättarlust. Du är lösningsorienterad och går snabbt från ord till handling. Du tar egna initiativ.
  • Du bevakar Chefs ämnesområden utifrån målgruppens behov. Du är nyfiken, har omvärldskoll och näsa för trender. Du hänger med i aktuell samhällsdebatt och i frågor om ledarskap och arbetsliv.
  • Du är peppad på att hitta nya, smarta sätt att sprida kunskap och paketera artiklar i digitala kanaler som webb, nyhetsbrev och sociala medier.
  • Du är självgående, driven och känner ett stort engagemang för ditt uppdrag. Du triggas av att nå och helst överträffa uppsatta mål.
  • Du förstår att humor och överraskning är två riktigt bra verktyg för att sprida seriöst journalistiskt innehåll – inte minst på sociala medier. Du är vass på att vinkla och skapa intresse.
  • Du har erfarenhet från arbete i digitala kanaler sedan tidigare. Vi arbetar i WordPress och önskar att du dessutom är en stjärna på Google Analytics (för att bevaka relevanta nyckeltal). Det är meriterande om du dessutom har arbetet i Apsis (där vi gör utskick av nyhetsbrev).

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Tillträde så snart som möjligt.

Chefakademin flyttar i höst in i nybyggda lokaler på Fridhemsplan i Stockholm.

Intresserad? Ansök nu!

Mejla din ansökan (cv och personligt brev) till digitalredaktor@chef.se och sätt ”Ansökan Digital redaktör” som ämnesrad på mejlet. Vi behandlar ansökningar löpande. Sista ansökningsdag är 22 november.

 

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden