Välkommen till Chefgalan 2019!

För 17:e året i rad arrangerar vi Chefgalan – Sveriges viktigaste ledarskapsgala. Under en enastående dag samlar vi chefer på alla nivåer, från olika branscher, från norr till söder. Tillsammans med våra medarrangörer lyfter vi fram och belönar chefer som utmärkt sig mest i sitt ledarskap under året.

Chefgalan är en unik blandning av nytta, nätverkande och inspiration! Dagen består av ett eftermiddagsseminarium med spännande scengäster. Sedan följer en galamiddag där priserna Årets Chef delas ut i sex olika kategorier samt Årets Hederspris.

Chefgalan går av stapeln på Grand Hotêl i Stockholm den 19:e mars 2019.

Datum: 19:e mars 2019

Tid: 16.00-22.00

Plats: Grand Hôtel, Vinterträdgården, Stockholm

Pris: 4 300 SEK ex moms. I priset ingår: eftermiddagsseminarium, galamiddag med prisutdelning, underhållning, mingel och goodiebag. 

För gruppbokningar och information skriv till chefgalan@chef.se

Du är en Early bird! Boka före julafton och få 15% rabatt. Ange kod: chef19

Köp biljett

Vilka är årets bästa chefer?

Årets tema: Från stämpelklocka till cyberledarskap

Arbetslivet har förändrats i grunden de senaste åren. Den fysiska arbetsplatsens gränser blir allt mer suddiga. Dockningsbara kontor och fria arbetstider förändrar synen på vad som är arbete och vad som är fritid. Som chef ska du leda grupper som sällan befinner sig på samma plats vid samma tidpunkt. Kanske inte ens i samma land.

Och andelen medarbetare som väljer att vara ”gigare” istället för fast anställda växer. Hur skapar man identitet och bygger kultur med så olika typer av anställningsformer hos medarbetarna?  Chefgalan 2019 riktar ljuset mot de nya kraven på individanpassat ledarskap.

Välkommen!

Vad händer nu?

Tack alla som har tagit sig tid att nominera i både en och flera kategorier. Er vilja att lyfta det goda ledarskapet är förutsättningen för Chefgalan!

Nu påbörjas ett gediget juryarbete för att utse Årets Chefer i 6 olika kategorier. Finalisterna i respektive kategori presenteras i januari. Vinnaren presenteras under Chefgalan den 19:e mars 2019 på Grand Hôtel i Stockholm.

Läs mer om juryprocessen här