Nominerade Hälsofrämjande chef 2014

Per-Olof (Pelle) Johansson
vd, Hagabadet Göteborg
Genom sin mission och passion har Per-Olof Johansson fått medarbetarna att lyfta, göra det lilla extra och därigenom lyckats med konststycket att uppnå både lönsamhet och en hälsofrämjande ledarskapskultur.

Thomas Petersson
vd Euro Accident
Han arbetar konsekvent med hälsans alla dimensioner. Thomas Petersson ser till både chefer, medarbetare och kunder vilket gör att han systematiskt och långsiktigt medverkar till att skapa friska, lönsamma företag.

Fredrik Ruben
vd, Vitec Mäklare
Med hälsa ingjutet i ledarskapets värdegrund bygger han genom sitt personliga engagemang en hållbar balans mellan arbete, motion och kost hos alla medarbetare. Detta sprider sig som ringarna på vattnet i organisationen. Fredrik Ruben har skapat en företagskultur där det systematiska hälsoarbetet blir en del av koden för bolagsstyrning.

Bakom priset står

 

 

Nominerade Årets Chef
Nominerade Mångfaldschef
Nominerade  Framtidschef
Nominerade Ledarutvecklare
Nominerade Ung chef

Läs mer om 2014 års chefspriser här!

Relaterade artiklar

jury-2
Evenemang

Juryns ordförande: ”Så väljer vi Årets Chef”

Flera hundra nominerade chefer har blivit till 15 finalister i 5 olika priskategorier. Nu berättar Cecilia Norrby, juryordförande för Årets Chef, om hur urvalet går till.

Cheferna Sebastian Persson och Carina Kjellberg har tagit en Executive MBA på Stockholms universitet.
03:10
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

Studier och chefsjobb samtidigt – då lyfter ledarskapet

Video: Cheferna Sebastian Persson och Carina Kjellberg har nyss tagit en Executive MBA. Den tvååriga deltidsutbildningen har gjort stor skillnad tycker de: ”Är man nyfiken, då får man extremt mycket tillbaka.” ”Ta chansen!”
vinnare2
Evenemang

Så var Chefgalan – han blev Årets Chef!

Här kan du följa liverapporteringen från Chefgalan 2019: Vinnarna, gäster på scen och mycket mer.
norrby
Evenemang

Juryns ordförande förklarar: Så väljer vi ut Årets Chef

Över 500 nominerade chefer har blivit till 18 finalister i 6 olika kategorier. Nu berättar Cecilia Norrby, juryordförande för Årets Chef, om hur urvalet går till.
ella1
Evenemang

Årets Chef-vinnaren: "Blev ett omtumlande år för mig"

 En slitvarg med sällsynt känsla för att lyfta människor. Så löd motiveringen när Manpowers Elisabeth Wennström blev utsedd till Årets Chef 2018. Nu berättar hon om hur året efter prisutmärkelsen varit.
ella1
Evenemang

Hon är Årets Chef 2018!

En tydlig och ibland tuff chef som bygger en förlåtande kultur. En slitvarg med sällsynt känsla för att lyfta människor. Årets chef har hittat en egen lönsam ledarskapsmodell för framtiden.

al_ledarstil_stor
Annonssamarbete Chef + Atrium Ljungberg

Kontoret – en viktig nyckel i ditt ledarskap

Allt fler satsar på sitt kontor – trots digitalisering och ökat distansarbete. Anledningen? Nya möjligheter för kontoret som ledarskapsverktyg och må-bra-faktor.
toppbilden1
Evenemang

Så var Chefgalan 2018 – kolla in!

VÄLKOMMEN TILL CHEFGALAN 2018! På den här sidan kan du följa med i liverapporteringen från Sveriges viktigaste ledarskapsevenemang.