SLUTSÅLT!

Datum: 9 mars 2017

Tid: kl. 16.00–22.00

Plats: Vinterträdgården, Grand Hôtel, Stockholm

Pris: 4 300 kr exkl moms. I priset ingår eftermiddagsseminarium, fika, trerätters galamiddag, underhållning, prisutdelning, mingel och goodiebag.

 

Välkommen till Chefgalan 2017

Out of the comfort zone – att leda i tider av omvälvande förändringar

För 15:e året i rad arrangeras Chefgalan för att utse Sveriges bästa chefer! Torsdag 9 mars 2017 samlar vi chefer på alla nivåer och från alla branscher på Grand Hôtel i Stockholm. Under galan lyfter vi, tillsammans med våra medarrangörer, fram och belönar de chefer som utmärkt sig i sitt ledarskap.

Chefgalan är en unik blandning av nytta, nätverkande och inspiration! Evenemanget består av två delar. På eftermiddagen hålls ett seminarium där spännande scengäster ger konkreta verktyg för en bättre chefsvardag. På kvällen följer en galamiddag där Sveriges viktigaste ledarskapspris Årets Chef delas ut i sju kategorier.

Margot Wallström
Sveriges utrikesminister

Alexander Bard
Cyberfilosof

Ashkan Pouya
och Saeid Esmaeilzadeh
Serendipity Group

Caroline Berg
Styrelseordförande, Axel Johnson
Micael Bydén
Sveriges överbefälhavare

Program

chefgalan_talare_600_webb

Margot Wallström, Sveriges utrikesminister

Alexander Bard, cyberfilosof och digital expert

Ashkan Pouya och Saeid Esmaeilzadeh, grundare till Serendipity Group

Caroline Berg, Styrelseordförande, Axel Johnson

 Micael Bydén, Sveriges överbefälhavare


Läs mer om talarna >>

Årets tema

Out of the comfort zone – att leda i tider av omvälvande förändringar

Utvecklingen går blixtsnabbt, affärsplaner måste revideras innan de hunnit publiceras, konkurrenterna nafsar i hälarna och nya konkurrenter dyker upp från oväntade håll. Det krävs allt mer av chefen för att behålla och attrahera de bästa medarbetarna. Digitalisering och globalisering ritar om kartan, ställer helt nya krav men ger också tusentals nya möjligheter. Så hur ska man styra när verkligheten förändras nästan varje dag och man inte riktigt kan veta vart man ska?

På Chefgalan 2017 får du möta några av Sveriges främsta och mest spännande chefer. De har alla enorma utmaningar framför sig och svåra beslut som ska fattas. Varje dag. Personligt och öppet delar de med sig av sina bästa framgångsrecept och värsta motgångar och berättar om hur de hanterar en vardag där man allt oftare befinner sig utanför sin bekvämlighetszon.

Moderatorer: Jesper Börjesson och Cissi Elwin

moderatorer

Därför ska du gå på Chefgalan:

Inspireras av spännande gäster på scen!tidskriftsevent_320_2

Nätverka och skapa värdefulla kontakter med andra chefer!

Få konkreta verktyg för en bättre chefsvardag!

Var med och hylla och inspireras av Årets Chef-pristagarna!

Nomineringsprocessen

Nomineringen till Chefgalans sju kategorier är nu stängd och det första jurymötet ägde rum den 18 oktober. Då utsågs fem semifinalister i varje kategori som gick vidare till djup-research i samarbete med Navigio.

Det andra jurymötet ägde rum den 22 november då tre finalister utsågs i varje kategori. Finalisterna presenteras den 18 januari och vinnarna presenteras på Chefgalan den 9 mars.

Research utförs av Navigio

Navigio är nordens ledande bolag i att utveckla människor och organisationer. Vi gör det genom rekrytering, ledarskapsutveckling och organisationsstrategi. En av våra kärnkompetenser är att förstå människor och vår drivkraft är att se dem utvecklas till sin fulla potential. Därför har vi med stolthet ingått partnerskap med Chef i syfte att identifiera Sveriges bästa chefer. Välkommen till ett great place to work!

  Besök Navigios hemsida

Så var Chefgalan 2016

vinnare_chefgalan_2016_600x400

Chefgalan 2016

Chefgalan gick av stapeln på Grand Hôtel 9 mars 2016. Temat för galan var “Svenskt ledarskap i toppklass – vad är hemligheten?”

  Läs mer om dagen här!

Våra medarrangörer

loggor_chefgalan-600x337

Vid frågor
Kontakta Jannica Eriksson på Chef:
  chefgalan@chef.se
  076 827 20 21

Vid frågor
Kontakta Fredrik Sventoft på Chef:
chefgalan@chef.se
  076-881 74 55