Välkomna alla chefer och ledare på årets trendspaning!

11 mars 13.00–16.30 I Online I Chef bjuder!

Nytt år, nya trender och nya chefsutmaningar. På Chef 2021 presenterar vi de viktigaste lärdomarna från chefsåret 2020 samtidigt som vi spanar i kristallkulan mot trenderna som kommer prägla chefsrollen framöver. Unika och färska insikter om chefer utlovas samtidigt som vi korar en ny vinnare till den prestigefyllda titeln Årets chef.

Kostnadsfritt! Anmäl dig här

Chef 2021 innehåller allt det här:

Spaningar framåt


Toppchefer och experter tittar in i kristallkulan – vilka trender kommer att prägla chefsrollen framöver?

Viktigaste insikterna från 2020

Vad har vi lärt oss om ledarskapet från det omtumlande året?

Prisutdelning Årets Chef 2021

Den 11 mars tillkännages vinnaren till det prestigefyllda priset. Du får ta del av prisutdelningen, höra en intervju med vinnaren och möta jurymedlemmarna .

Läs mer om priset

Få de viktigaste insikterna samlade

Rapporten Chef 2021

Chef har sammanfattat de viktigaste insikterna om Sveriges chefer i den helt nya rapporten Chef 2021. Rapporten, som lanseras i mars 2021, är guldgruvan för dig som vill benchmarka dig själv och din organisation gentemot andra. Den innehåller de viktigaste insikterna från 2020 tillsammans med framtidsspaningar för chefs-och ledarskapet framåt. Rapporten levereras i tryckt format och finns att beställa i samband med bokning till evenemanget.

Läs mer och beställ

Partners

Kunskapspartner

Euro Accident är ett svenskt livförsäkringsbolag med verksamhet i Skandinavien. Vårt fokus ligger på att erbjuda försäkringar genom försäkringsförmedlare och partners som bidrar till att företag har trygga och friska medarbetare som kan arbeta och må bra medan de gör det. Tillsammans skapar vi Hållbara medarbetare.

Läs mer

Kunskapspartner

På Brilliant hjälper vi organisationer att bli bättre! Vi mäter engagemanget hos era medarbetare och kundernas upplevelse. Vi stärker medarbetarengagemanget, utvecklar ledare och stärker organisationens employer brand. Det spiller över på hur kunderna möts och kundupplevelsen stärks också.

Läs mer

Studiosponsor

Chef 2021 livesänds från Studio Grand i ett samarbete med Aktiva Event. I studio Grand finns det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Skapat för moderna möten där upplevelse och budskap står i fokus. Studions flexibilitet gör den lätt att anpassa till olika behov och önskemål, från den lilla presentationen till fullskaliga streamade event.

Läs mer