Chef.se är Årets bästa tidskriftssajt 2019

Chef.se har utnämnts till Sveriges bästa tidskriftssajt. När IDG presenterar sin årliga, prestigefyllda Topp100-lista kniper Chef.se återigen förstaplatsen.

Om Chefakademin
Text: Redaktionen
Publicerad

När IDG presenterar sin årliga Topp 100-lista över Sveriges 100 bästa sajter kniper Chef.se den åtråvärda förstaplatsen i kategorin Tidskrifter.

Nomineringen lyder:

”Tidskriften Chef är en klassiker på denna lista, men så har de också likt ingen annan svensk tidskrift på nätet fortsatt att oförtrutet utveckla sitt läsarerbjudande. Under 2018 valde man att gå sin egen väg på flera fronter, och lanserade egna plattformar dels för sina interaktiva, mycket populära webbkurser, och dels för sin platsannonshubb. Ett eget CRM-system med självserviceportal lanserades också, med mer relevant innehåll för oss användare som resultat. I mobilen gjorde de en lyckad satsning på långläsningsartiklar, vilket vi uppskattar. Sammantaget ger detta att vi med glädje utnämner Chef till Sveriges bästa tidskrift på nätet.”

Topp100-listan har sammanställts i över 20 år och anses vara ett av Internet-Sveriges mest prestigefyllda priser. Faktum är att Chef.se har placerat sig på listan över Sveriges 5 bästa tidskriftssajter varje år sedan 2013, en bedrift som ingen annan svensk tidskrift lyckats med.

”YES!!! Vi tröttnar aldrig på att vinna priser! Det är väldigt roligt att juryn fortsätter att uppmärksamma vårt hårda och målmedvetna arbete, särskilt efter ett extra tufft 2018. Det finns så många smarta stjärnor på Chef som lägger ned så mycket kärlek och passion på alla de delar som juryn beskriver i nomineringstexten – annonslösningarna, kundkommunikationen, det redaktionella innehållet och de digitala tjänsterna. Vi är så stolta över det teamwork som ligger bakom den här arbetssegern!”, säger Calle Fleur, vice vd och ansvarig för digital affärsutveckling på Chef.

Chef har de senaste åren vunnit en rad utmärkelser för sitt digitala arbete, som i huvudsak sker i samarbete med digitalbyrån Äventyret. Senast i november 2018 utnämndes Chef.se till Årets digitala tidskrift på Tidskriftsgalan.

Topp 100

Topp100 presenteras av IDG.se i samarbete med Webbdagarna. Årets jury utgörs av Mats Stålbröst, webbredaktör på IDG.se, Emelie Fågelstedt, frilansskribent inom digitalt och tech samt digital kommunikatör, Julia Skott, journalist, samt Daniel Åberg, journalist och författare.

Övriga titlar på listan över Sveriges 5 bästa tidskriftssajter 2019 är Breakit, Blankspot Project, Veckorevyn och Market.

Fortsätt läsa kostnadsfritt!

Vi behöver bara en minut…

Så roligt att du vill fortsätta läsa! Det får du strax göra, utan att betala något.

Skapa ditt gratiskonto
  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.