webbkurs_egenannons

Webbkurser – här för att stanna?

När gamla sanningar byts ut förändras också sättet som vi tar till oss ny kunskap på. Interaktivitet och flexibilitet efterfrågas i allt högre grad som komplement till den klassiska skolbänken. Chefs webbkurser har brutit ny mark i Sverige med kompetensutveckling som passar just dina behov – där och då de uppstår.

Flexibelt digitalt lärande som anpassats särskilt efter mottagarens behov spås av omvärldsanalytiker kunna revolutionera hela vårt utbildningssystem, inte minst när artificiell intelligens om några år på allvar blir en faktor att räkna med.

Chef har som ett av landets första medieföretag kunnat erbjuda sina kunder en bred flora av kompetenshöjande material – i form av seminarier och orientering inom aktuell ledarskapslitteratur, men sedan förra året också genom onlinekurser och digitala metodverktyg inom särskilt efterfrågade områden. Chefer får här värdefulla insikter, stöd och konkreta tips inom stora och ibland svåröverblickade ämnen som GDPR, konflikthantering, personlig effektivitet, lönesättning, hållbarhet, förändringsarbete och stresshantering.

Chefs webbkurser: Kompetensutveckling för ledare

“Vår plattform ger oss precis den flexibilitet som krävs för att kunna uppfylla det vi lovar våra kunder – det vill säga att erbjuda ständig kompetensutveckling och att ta Sveriges chefer vidare”, säger Chefs chefredaktör och vd Cissi Elwin.

Chefs webbkurser har tagits fram tillsammans med några av landets främsta områdesexperter och anpassats för att du lätt ska kunna fylla på med specifik kunskap när det passar dig – och på den typ av enhet du har till hands. Dina framsteg samlas i en personlig kunskapsbank som finns att tillgå när du behöver repetera eller vill få tips om vidare fördjupning. 

”Vi har skräddarsytt kurserna specifikt för chefer och ledare och anpassat dem efter deras vardag. Många chefer är tidspressade och kan behöva stöd i att träna på utmanande situationer. Webbkurser är ett utmärkt alternativ för de som av olika skäl inte kan eller vill gå på mer traditionella ledarskapsutbildningar eller -seminarier”, säger Cissi Elwin.

Möt experterna: Webbkurser i samarbete med kunniga specialister

Kunskap är också en färskvara. Att hålla sig uppdaterad genom onlinekurser och egenstudier som en integrerad del av vardagen passar många i en snabbt föränderlig samtid. Detta visas inte minst genom att digital kompetensutveckling har kommit att bli en av världens snabbast växande branscher. 

”Utvecklingen går mot ständigt lärande. Många aktörer satsar på små tuggor i form av ’mikrolärande’ och snabba, interaktiva övningar. Man ska också komma ihåg att tekniken inom digitalt lärande har utvecklats i takt med all övrig teknikutveckling. Chefs webbkurser är helt webbaserade och anpassar sig sömlöst till den enhet användaren har tillgång till för stunden. Det är flexibelt, snabbt och interaktivt. Du kan skräddarsy ditt eget utbildningsprogram och kompetensutveckla dig helt på dina egna villkor – när, hur och var du vill.”

Är du nyfiken på Chefs webbkurser? Hör Calle Fleur, vice vd på Chef och hjärnan bakom webbkurserna, berätta i videon nedan. Du hittar webbkursbiblioteket genom att klicka här.

Relaterade artiklar

guldfisk2
Webbkurser

Forskning: Kunskap i små portioner passar digitala hjärnan

Det påstås att den digitala livsstilen har gjort vårt uppmärksamhetsspann kortare än en guldfisks. Även om detta inte stämmer så visar forskning att vi har lättare att ta till oss kunskap i kortare stötar.
Julia Jobacker på Bravura. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + Bravura

8 onödiga missar när chefen gör jobbintervju

Två av tre som söker jobb får en sämre bild av företaget när de varit där på anställningsintervju. Låt det inte hända hos er. Rekryteraren Julia Jobacker lär dig hantera intervjuer som ett proffs.
globe
Hållbarhet

Agenda 2030: 17 mål för en hållbar värld

Det kommer att krävas intensivt arbete för att uppnå en hållbar värld till år 2030. Därför har FN:s utvecklingsprogram UNDP formulerat en plan med 17 områden som omfattar alla aktörer i samhället – även ditt företag. Känner du till målen?
bretan_webbkurs_fullsize_1800x1013_1
Webbkurser

Så gör de bästa – lär dig sätta lön och hålla lönesamtal

Snart dags för lönesamtal? Lär dig sätta lön på bästa möjliga sätt – med Chefs populära utbildning i lönesättning och lönesamtal.

deal-2
Sätta lön

Experten: 7 ovärderliga tips inför lönesamtalet

Lönesamtalet närmar sig med stormsteg, och du undrar nervöst om du har tänkt på allt. Men var lugn – Chefs löneexpert ger dig checklistan du behöver.
digital-averktyg
Webbkurser

9 av 10 rekommenderar Chefs webbkurser

Vad behöver du lära dig mer om? Chef erbjuder kompetensutveckling för chefer i form av webbkurser inom aktuella ämnen. Formatet är perfekt för dig som vill få snabb överblick och tillgång till nyttiga verktyg i din egen takt – och uppskattas av tidigare deltagare.
Helene Leitner Larsson på Inhouse. Foto: Karina Ljungdahl
Annonssamarbete Chef + Inhouse

Lär dig säkra de bästa kollegorna – med onboarding

Håll undan konkurrenterna. Landa talangerna. Lotsa nya medarbetare rätt. Chefer som kan onboarding får ett övertag i dragkampen om de bästa nya kollegorna.
moten-4
Motivation

Kaos i kalendern – här är 8 knep för att skapa ordning

Kalendern och att göra-listan ska leva ihop, menar Chefs effektivitetsexpert Petra Brask. Det är så du får saker gjorda och slipper den där övermäktiga känslan av att ha fler uppgifter än du kan hantera.