Shanga Aziz, 20, får pris – som ”Årets unga framtidslöfte”

Förra året kom han med på Chefs lista över ”Framtidens ledare”. Nu får Shanga Aziz ta emot priset som ”Årets unga framtidslöfte” för sitt arbete med Locker Room Talk.

Karriär
Publicerad

Lagom till Almedalsveckan 2018 plockade Chef ihop en lista med 12 unga personer som tidningen tror lite extra på inför framtiden. Där kom Shanga Aziz, 21 år, med.

Senaste åren har han varit ordförande för den ideella organisationen Locker Room Talk, som verkar för jämställdhet och schysstare attityder genom att bland annat utbilda killar 10–14 år i deras omklädningsrum i idrottsföreningar och skolor.

Nu har Shanga Aziz även blivit utsedd till ”Årets unga framtidslöfte” – ett pris han fick motta på den jobbmässan ”Personal och chef”.

I motiveringen står det att:

”Shanga Aziz har redan vid 20 års ålder tagit ställning i vilket samhälle han vill vara med att skapa genom sitt arbete i organisationen ”Locker Room Talk”. Här har vi en ledare som sticker ut i sina värderingar och har byggt en organisation som andas mångfald. Med förståelse att olika bakgrund och erfarenheter bygger en välmående organisation är Shanga en förebild för så väl alla ungdomar men också näringslivets absoluta topp. Håll utkik efter Shanga i framtiden, han kommer göra skillnad!”

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden