Rekryteringar, knepiga medarbetarsamtal och stresshantering. Är det utmaningar du som chef känner igen? På Chef Seminarium får du expertråd, konkreta verktyg och fördjupad kunskap inom de viktigaste chefsämnena – oavsett bransch och tidigare erfarenhet.

”Riktigt hög kvalitet! Engagerade och kunniga experter”

Vilket område behöver du bli bättre på?

På Chef Seminarium får du allt det här:

 Uppdatera dig inom affärskritiska områden.

 Få praktiska metoder och verktyg av de främsta experterna.

 Träffa och nätverka med chefer från olika branscher.

Boka seminarium:

Vad tyckte deltagarna?

”Chefs seminarium gav mig användbara verktyg att ta med hem direkt i ledarskapet”

”Riktigt hög kvalitet! Engagerade och kunniga experter”

Utveckla ditt ledarskap – få koll på de viktigaste chefsfrågorna

Vi på Chef vet hur svårt det är att vara uppdaterad och ligga i framkant i en vardag där förutsättningarna förändras allt snabbare. Därför har vi skapat Chef Seminarium.

Vi ger dig den viktigaste kunskapen inom de mest affärskritiska områdena. De främsta experterna inom varje område ger dig uppdaterade nyckelfakta och delar med sig av sina bästa metoder och verktyg.

Med Chef Seminarium får du grepp på ett ämne och verktygen för hur du ska kunna jobba med det. Vid varje tillfälle får du träffa chefer från alla möjliga branscher, utbyta erfarenheter och bygga upp ditt nätverk.

 Uppdatera dig inom affärskritiska områden.

 Få praktiska metoder och verktyg av de främsta experterna.

✓ Träffa och nätverka med chefer från olika branscher.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver du hjälp?

Mejla oss

Hitta hit

Chefs lokaler
Hantverkargatan 78
112 38 Stockholm

Karta till Hantverkargatan 78

Tidigare seminarium:

svarasamtal_egenannons

Svåra samtal

Seminariet för dig som vill vända potentiella konflikter till konstruktiva konversationer. Ledarskapsexperten Anna Lundwall leder övningar, scenarion och rollspel. Få verktygen för att ta tag i de jobbiga samtalen du helst sluppit.

Läs mer
personlig-effektivitet_featured-image-kalendarium

Personlig effektivitet – frigör tid och energi

Den omåttligt populära effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig att ta makten över din tid och ger dig verktygen för en mer strukturerad och energifylld vardag.

Läs mer
hitta-din-ledarstil-seminarium2

Situationsanpassat ledarskap / Bygg och led ditt team

Idag ställs höga krav på dig som chef att anpassa ditt ledarskap utifrån olika individer – anställda, inhyrda konsulter och externa samarbetspartners. Framgångsrika ledare anpassar sitt ledarskap och nivå av styrning utifrån varje situation och medarbetare.

Läs mer
coaching_anna-lundwall

Coaching för ledare

Vässa kommunikationen med dina medarbetare. Lär dig behärska coachingmetoder för att frigöra potential och motivation hos dina medarbetare. Ledarskapsexperten Anna Lundwall ger dig konkreta verktyg i konsten att lyfta dina medarbetare.

Läs mer
sem-motivation

Lön och motivation

Lär dig strategier och tips för att göra din chefsvardag enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare.

Läs mer
retorik_sofia-kacim_1013

Retorik för ledare

Idag ställs allt högre kommunikationskrav på dig som ledare. Tydlighet och kommunikation är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att nå fram till både medarbetare och omgivning. Lär dig att bli en säkrare och tydligare ledare.

Läs mer
stress-seminarium

Stresshantering för chefer

Stress har blivit en del av vår vardag och stressrelaterad ohälsa är idag den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivning. Lär dig vad stress är och hur du som chef kan känna igen varningstecken både hos dig själv och dina medarbetare.

Läs mer
sva%cc%8ara-samtal-2_600x300

Lär dig hantera svåra samtal

Ångestladdade samtal ingår i chefsjobbet. Hjälp dina medarbetare och din organisation till större framgång genom att lära dig modellen för svåra samtal steg för steg.

Läs mer

metoo_bakgrund

Efter #Metoo

Så säkrar du din arbetsplats mot sexuella trakasserier. Vi går igenom vilket ansvar chefen har enligt lagen och vilka verktyg du kan använda för att upptäcka och hantera missförhållanden.

Läs mer

Seminarium om nya dataskyddsförordningen

Dataskyddsförordningen

Är din organisation förberedd inför den nya dataskyddsförordningen och har alla nya rutiner på plats? På Chefs seminarium får du full koll av våra experter.

Läs mer

Seminarium om effektiva möten med Micke Darmell

Lyft era möten – så blir ni effektiva och kreativa

Handen på hjärtat, hur står det till med er möteskultur? Med rätt mötesteknik, fokus och närvaro kan du och din organisation skapa effektiva och kreativa möten att se fram emot.

Läs mer