Allt du som chef behöver veta – på en halvdag

Vi på Chef jobbar hela tiden för att skapa de snabbaste och smartaste genvägarna för stressade chefer. Vi vet hur svårt det är att vara uppdaterad och ligga i framkant i en vardag där förutsättningarna förändras allt snabbare. Därför har vi skapat Chef Seminarium.

På en förmiddag ger vi dig den viktigaste kunskapen inom de mest affärskritiska områdena. De främsta experterna inom varje område ger dig uppdaterade nyckelfakta och delar med sig av sina bästa metoder.

Med Chef Seminarium får du grepp på ett ämne och verktygen för hur du ska kunna jobba med det på bara tre timmar. Vid varje tillfälle får du träffa chefer från alla möjliga branscher och varje seminarium avslutas med ett lunchmingel.

Välkommen!



 Uppdatera dig inom affärskritiska områden.

 Få praktiska metoder och verktyg av de främsta experterna.

✓ Träffa och nätverka med chefer från olika branscher.

 

STOLT SPONSOR:

Kommande seminarier:

micke_darmell1

Lyft era möten – så blir ni effektiva och kreativa

Handen på hjärtat, hur står det till med er möteskultur? Med rätt mötesteknik, fokus och närvaro kan du och din organisation skapa effektiva och kreativa möten att se fram emot.

→ 30 november 2017, kl. 09.00–12.00

Läs mer och anmäl dig här

Tidigare seminarier:

digital-2

Dataskyddsförordningen

Är din organisation förberedd inför den nya dataskyddsförordningen och har alla nya rutiner på plats? På Chefs seminarium får du full koll av våra experter.

Läs mer och anmäl dig här

petra_brask_seminarium

Personlig effektivitet med Petra Brask

Ta kontroll över din tid och få mer gjort – utan att jobba mer. Effektivitetsexperten Petra Brask ger dig verktyg för en mer strukturerad och energifylld vardag.

Lär mer om seminariet här