Vårens seminarier:

Effektivitetskonsulten Petra Brask

26:e april
Personlig effektivitet

Ta kontroll över din tid och få mer gjort – utan att jobba mer. Effektivitetsexperten Petra Brask ger dig verktyg för en mer strukturerad och energifylld vardag.

Läs mer

Allt du som chef behöver veta – på en halvdag

Vi på Chef jobbar hela tiden för att skapa de snabbaste och smartaste genvägarna för stressade chefer. Vi vet hur svårt det är att vara uppdaterad och ligga i framkant i en vardag där förutsättningarna förändras allt snabbare. Därför har vi skapat Chef Seminarium.

På en förmiddag ger vi dig den viktigaste kunskapen inom de mest affärskritiska områdena. De främsta experterna inom varje område ger dig uppdaterade nyckelfakta och delar med sig av sina bästa metoder.

Med Chef Seminarium får du grepp på ett ämne och verktygen för hur du ska kunna jobba med det på bara tre timmar. Vid varje tillfälle får du träffa chefer från alla möjliga branscher och varje seminarium avslutas med ett lunchmingel.

 Uppdatera dig inom affärskritiska områden.

 Få praktiska metoder och verktyg av de främsta experterna.

✓ Träffa och nätverka med chefer från olika branscher.

Aktuella seminarium:
26 april Personlig effektivitet ⇒


Tidigare seminarium:

sem-motivation

4:e december
Lön och motivation

Lär dig strategier och tips för att göra din chefsvardag enklare och locka fram superkrafterna hos dina medarbetare.

Läs mer
retorik_sofia-kacim_1013

26:e oktober
Retorik för ledare

Idag ställs allt högre kommunikationskrav på dig som ledare. Tydlighet och kommunikation är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för att nå fram till både medarbetare och omgivning. Lär dig att bli en säkrare och tydligare ledare.

Läs mer
stress-seminarium

26:e september
Stresshantering för chefer

Stress har blivit en del av vår vardag och stressrelaterad ohälsa är idag den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivning. Lär dig vad stress är och hur du som chef kan känna igen varningstecken både hos dig själv och dina medarbetare.

Läs mer
sva%cc%8ara-samtal-2_600x300

28:e augusti
Lär dig hantera svåra samtal

Ångestladdade samtal ingår i chefsjobbet. Hjälp dina medarbetare och din organisation till större framgång genom att lära dig modellen för svåra samtal steg för steg.

Läs mer

metoo_bakgrund

Efter #Metoo

Så säkrar du din arbetsplats mot sexuella trakasserier. Vi går igenom vilket ansvar chefen har enligt lagen och vilka verktyg du kan använda för att upptäcka och hantera missförhållanden.

Läs mer

Seminarium om nya dataskyddsförordningen

Dataskyddsförordningen

Är din organisation förberedd inför den nya dataskyddsförordningen och har alla nya rutiner på plats? På Chefs seminarium får du full koll av våra experter.

Läs mer

Seminarium om effektiva möten med Micke Darmell

Lyft era möten – så blir ni effektiva och kreativa

Handen på hjärtat, hur står det till med er möteskultur? Med rätt mötesteknik, fokus och närvaro kan du och din organisation skapa effektiva och kreativa möten att se fram emot.

Läs mer