dubbelnom

Dubbla nomineringar för Chef på Tidskriftsgalan

I oktober är det dags för tidskriftsbranschens årliga motsvarighet till Oscarsgalan – Tidskriftsgalan. Chef.se har nominerats till priset Årets digitala tidskrift och Chefgalan till Årets tidskriftsevent.  Nomineringen för Årets digitala tidskrift lyder:

”Chef.se är lika delar nyheter som verktygslåda för kunskapstörstande chefer och personalvetare som vill utvecklas i sina jobb. Affärs- och produktutvecklingen går hand i hand på ett inspirerande sätt.”

Och här är nomineringen till Årets tidskriftsevent:

”Den viktiga frågan – hur mycket ett gott ledarskap både kan betyda och uträtta – lyfts och sprids långt utanför den egna tidskriftens led. I grunden ligger ett gediget juryarbete, vilket gör att chefen kan glänsa lite extra, precis som den exklusiva galan.”

Nyheten väckte stort jubel på Chef.

”Vi är så glada och stolta över att det hårda och noggranna arbete vi lägger ner i vår jakt på Sveriges bästa chefer nu uppmärksammas. Suget efter fysiska mötesplatser, nätverk och ny kunskap är enormt och trots att Chef erbjuder fler och fler event blir de snabbt fullbokade,” säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef, om nomineringen för Chefgalan.

Hon fortsätter:

”I mer än 20 år har Chef utvecklat svenska chefer och breddat bilden av hur en chef ‘ska’ vara. Chef.se tar avstamp i den erfarenheten genom att ha ett lika individuellt uttryck som användaren själv: Genom en rad verktyg och och tjänster möter vi hens växande behov av att utveckla sin egen kompetens i en snabbföränderlig värld”.

arets-tidskrift-2016

Chefgänget firar nomineringen.

Chefgalan hålls nästa gång den 9 mars 2017:

Årets Chef, som delas ut på Chefgalan, är Sveriges viktigaste ledarskapsutmärkelse. På Chefgalan utses Sveriges bästa chefer i sju olika kategorier genom att de kvalificerade jurygrupperna lyfter fram och belönar de personer som utmärkt sig mest i sitt ledarskap under året. Priserna som delas ut 2017 är Årets Chef, Årets framtidschef, Årets HR-chef, Årets Innovativa Ledarskap, Årets Hälsofrämjande chef, Årets Digitaliseringsledare och Årets Mångfaldschef.

Här kan du nominera kandidater till utmärkelserna.

Hösten 2015 lanserades nya Chef.se, med flera nyheter:

  • En 360-ledarskapsanalys som låter användarna testa sina styrkor och svagheter som ledare, få feedback från kolleger och analysera resultaten i olika grafer och staplar – samtidigt som lästips genereras beroende på ens resultat;
  • En snabbsorterad metodbank med 300 metoder;
  • Uppdaterade mallar och avtal, med tillhörande artiklar och tips från en av Sveriges främsta arbetsrättsexperter;
  • Ett sökbart tidningsarkiv med samtliga utgåvor av Chef sedan 1995.

”Vi är så glada och stolta. Chefs ekosystem bygger på devisen ‘innehåll först, kanal sen’. I dag är hela vår organisation uppbyggd efter att skapa och distribuera innehåll till användarna där de är – oberoende av plattform, enhet och tid på dygnet. Det gäller både redaktionellt innehåll i form av specialbyggda temasajter inom ämnen som arbetsmiljö och digitalisering, men även de personligt anpassade tjänsterna och verktygen på prenumerantsektionen Chef Premium.

Chef har flyttat fram gränserna för vad ett litet tidskriftsförlag med begränsade resurser kan erbjuda i sina digitala kanaler, både vad gäller redaktionellt innehåll med hög och affärsutveckling av tjänster och produkter som genererar nya intäkter. Det är roligt att juryn lyfter fram just detta”, säger Calle Fleur, digital innehållschef på Chef.

Läs mer: Prenumerera på Chef – få tillgång till Chef Premium direkt

 

 

 

 

Övriga nominerade i klassen Årets digitala tidskrift fackpress är Hem & Hyra, Journalisten.se och Resumé.

Till Årets tidskriftsevent är förutom Chefgalan även Betonggalan (Tidskriften Betong), Bilsport Performance & Custom Motor Show (Bilsport) samt VI:s Litteraturbåt (Tidningen Vi) nominerade.

Läs mer om priserna på Sverigestidskrifter.se.

nyhetsbrev_1800
chef

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden

Relaterade artiklar

feanvaro
Delegering

Frånvaro-mejl? Se upp för dessa dödssynder

För att inte ruinera ledigheten — och därmed dig själv — finns det tre viktiga saker att tänka på när du utformar ditt frånvaro-meddelande.
Gabriella Huss på K2 Search har fem råd till chefer som kört fast i karriären. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + Ledarna

Ta dig förbi hindren i din chefskarriär

Den klassiska karriärtrappan är raserad. En ny typ av chefskarriär tar form – med ökad risk att uppleva att man har kört fast. ”Viktigast för att ta sig vidare då är självkännedom”, säger chefsrekryteringsexperten Gabriella Huss.
krisen12
Konflikthantering

Svenska chefer: 18 lärdomar – från finanskrisen 2008

Det är över tio år sedan vi hade vår senaste djupa långkonjunktur. 

omslagnyhetsbrev
 

Här är finalisterna till Årets Chef 2019

Väntan är över! Nu kan vi äntligen berätta vilka chefer som är finalister på Chefgalan 2019. Klicka här för att ta reda på vilka ledarna är!
asdasda
 

Chocksiffror: Sveriges chefer mår uselt – här är orsakerna

Sju av tio chefer mår så psykiskt dåligt att det går ut över deras jobb, enligt Chefs undersökning. Ohanterlig stress och sömnstörningar är de främsta orsakerna.
chef_team_tidskriftspriset2017-2-2
Jobba på Chef

Chef söker en säljare till vår contentstudio                        

Chefs innehållstudio har vuxit kraftigt det senaste året och nu vill vi ta nästa steg med en dedikerad säljare. Vi söker dig som är engagerad, kreativ och affärsorienterad.
Erik Sundqvist på Michelin ringar in och lyfter sitt ledarskap med en Executive MBA på Stockholms universitet. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

Nya metoder får ledarskapet att skjuta fart

Erik Sundqvist ringar in och lyfter sitt ledarskap med nya verktyg och kunskaper. Fyra lärdomar har varit extra användbara.

contentartikel-2-chefboken
Chefboken

Måste-böckerna som ger chefen framtidskoll

Förstå vad som händer – före de flesta andra. Chefbokens redaktör Björn Hedensjö väljer ut böckerna som ger dig ett kunskapsmässigt försprång.
nyhetsbrev_1800
chef

Missa inget!

Chefs populära nyhetsbrev Ditt ledarskap, Din karriär och Din söndag samlar varje vecka det bästa från Chef.se.
  • Konkreta råd i ditt chefskap
  • Användbara metoder och verktyg
  • Relevanta erbjudanden