Porträtt på Cecilia Norrby, vimplar och ballonger och siffrorna 100 000 och 4 000 i guld

Chef ökar – både print och digitalt

Chef ökar sin räckvidd – både digitalt och i print. Tidningen har nu passerat över 100 000 följare på Linkedin och ökar samtidigt med 4000 printläsare.

Chef växer så det knakar – och det på en vikande marknad. I dagarna passerade Chef över 100 000 följare på Linkedin. Och i den senaste räckviddsmätningen från Orvesto Konsument 2020:1 ökar Chef med 4000 printläsare, från 135 000 till 139 000 jämfört med samma period förra året.

”Så glädjande! Det är ett styrkebesked och en bekräftelse på att vår journalistik är precis så relevant och angelägen för målgruppen som vi hela tiden strävar efter att vara, både i print och digitalt. Jag är oerhört stolt över redaktionen och alla på Chef som har jobbat stenhårt för detta, på en vikande marknad dessutom”, säger Cecilia Norrby, redaktionschef på Chef.

Inte minst under vårens utmanande coronatid har Chef satsat stort på att skapa dialog med målgruppen på digitala plattformar. En ytterligare framgångsrik satsning är Facebookgruppen Chefa i coronakris som även den växer. I dag har den drygt 2 700 medlemmar.

”Att läsarna vänder sig till oss i tuffa tider är ett bevis på att vi lyckas med uppdraget att ge nytta och stöd i vardagen”, säger Cecilia Norrby.

Följ Chef på Linkedin och prenumerera på tidningen Chef!

topp100-20191

Läs också: Chef.se är Årets bästa tidskriftssajt 2019

chef-prenumerera-1800-2
Prenumerera på Chef

Gott ledarskap gör skillnad i osäkra tider

Nu är det goda ledarskapet viktigare än någonsin. Med Chef får du expertråd, handledning och hjälp med tuffa chefsfrågor. Beställ 6 nummer för endast 399 kr (värde 960 kr) nu!

Relaterade artiklar

nya-numret-chef-september
Tidningen Chef

I nya numret av Chef

Septembernumret av Chef är ute nu! Här är det bästa ur tidningen.

Distansjobb gör det svårare att uppmärksamma farlig stress.
Annonssamarbete Chef + Skandia

10 signaler på farlig chefstress

”Chefer behöver bli bättre på att söka stöd och ta emot hjälp när de känner igen varningssignaler”, säger Kristina Hagström, hälsostrateg.

bilden12333
Tidningen Chef

Chef störst i Sverige på Linkedin – över 70 000 följare!

Chef växer så det knakar på sociala medier. Nu är tidningen det största redaktionella kontot i hela Sverige – med över 70 000 följare på Linkedin.
cissi123
Beslutsfattande

Cissi Elwin: Egenskapen du behöver för att hitta guldet

Cissi Elwin skriver om en egenskap som är extra viktig att ha som chef. 
ella1
Evenemang

Årets Chef-vinnaren: "Blev ett omtumlande år för mig"

 En slitvarg med sällsynt känsla för att lyfta människor. Så löd motiveringen när Manpowers Elisabeth Wennström blev utsedd till Årets Chef 2018. Nu berättar hon om hur året efter prisutmärkelsen varit.
nominerat2
Tidningen Chef

Chef nominerade till två tunga branschpriser

För fjärde gången på sex år har Tidningen Chef nominerats till "Årets digitala tidskrift", ett pris som premierar tidskrifter som ligger i framkant digitalt. Chef har även nominerats till "Årets utvecklare" – för satsningen på webbkurser.
mattias_tornblom
Annonssamarbete Chef + Dustin

”Chefer – här är läxan inför nästa kris”

Ta tillvara lärdomarna. Hitta dina guldkorn. Och undvik att ha en taxi på uppfarten med taxametern på. Det är några råd som Mathias Törnblom på Dustin vill skicka med till chefer – inför nästa kris.
suaad-2
Suad Ali

Chefs krönikör sommarpratar i P1

Suad Ali, statsvetare och krönikör i Tidningen Chef, sommarpratar i P1.