Budgettider hej hej!

Kämpar du också med att få ihop budgetpusslet i tid? Ta en paus och få nyttiga tips i Chefs bästa artiklar om budgetarbete, ekonomi och lönsamhet som vi samlat på denna sida!

Podden Chef Dilemma

Han vände miljardunderskottet

När Björn Zoëga tog över som sjukhusdirektör på Karolinska sjukhuset drogs verksamheten med miljardunderskott – som han lyckades vända. Ta del av hans och många andra svenska toppchefers ärliga berättelser i podden Chef Dilemma.

Till avsnitten

Ta nästa kliv!

Executive Master of Finance

Många chefer har behov av djupare insikter i ekonomisk analys. Minskad osäkerhet kring redovisning och finansiella samband kan spara tid och pengar. Den interna kommunikationen och besluten snabbas upp samtidigt som de nyvunna kunskaperna kan ge stora positiva effekter på lönsamheten. Är du redo att ta ett större ekonomiskt ansvar i organisationen?

Läs om Masterprogrammet

Smarta chefsverktyg!

Ur metodbanken:

Metodbanken är en låst del av chef.se där du som är Chef Premium-prenumerant kan bläddra bland 300 klassiska metoder och hjälpsamma genvägar som gör dig mer effektiv i arbetet.

En grupp personer sitter i ring på utbildning

Bemästra framtidens arbetssätt redan idag!

En ny digital verklighet ställer nya krav på ledarskapet för att kunna säkerställa teamkänsla och effektivitet på avstånd. Chefakademins utbildningar med inriktning på framtidens arbetsliv ger dig verktygen för att leverera resultat i det hybrida arbetslivet.

Läs mer och boka!
Till Metodbanken