Välkommen till nya Chefakademin.se

Premiär! Äntligen är det dags! Efter tusentals arbetstimmar öppnar vi dörrarna till sprillans nya Chefakademin.se – full med information och inspiration för dig som vill utveckla dig som chef eller ledare.

Om Chefakademin
Text: Calle Fleur
Publicerad

Vad

Nu lanseras helt nya Chefakademin och Chef.se.

Nytta

En ännu bättre och mer kraftfull plattform som tar Sveriges chefer och ledare vidare.

Sommaren 2021 fusionerades mediebolaget Chef och utbildningsbolaget Mgruppen. Chefakademin – som det nya bolaget heter – blev i ett slag ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. 

Sedan hösten 2021 har teamet på Chefakademin och Äventyret, Chefakademins digitala partner, arbetat tusentals timmar med att bygga om Chefakademin.se och Chef.se från grunden. Du besöker just nu en sprillans ny plattform som kombinerar det bästa från de tidigare sajterna, inklusive Mgruppen.se, på ett sömlöst och innovativt sätt. 

”Det här är inte bara en ansiktslyftning av en hemsida. Vi har byggt en kraftfull webbplattform som kombinerar vårt utbud av utbildningar i olika längd och format med det redaktionella innehållet och de digitala tjänsterna, event med mera på ett sömlöst sätt”, säger Calle Fleur, vice vd på Chefakademin och projektledare för den nya webbplattformen, och fortsätter:

”Vi bestämde tidigt att vi varken skulle bygga en utbildningssajt eller en mediesajt. Vi lät oss snarare inspireras av tränings- och livsstilsföretag – många är superduktiga på att skapa träningspass som de varvar med engagerande innehåll och digitala tjänster i olika format. Chefakademin ska vara ett ’one-stop-shop’ för alla chefer och ledare som är intresserade av att utveckla sig själva, sitt team eller sin verksamhet. På Chefakademin.se kan du läsa, lära, lyssna och/eller uppleva – välj det som passar dig bäst.”

Som besökare på Chefakademin.se kommer du att känna igen dig. På kort sikt kommer den nya plattformen ge oss möjlighet att utveckla ”Mina sidor” än mer för att ge dig en bättre överblick över bokade utbildningstillfällen, produkter med mera. Vi ser också över de digitala Premium-tjänsterna för att kunna ge dig som Chef-prenumerant en ännu bättre upplevelse än tidigare.

”Den här lanseringen av nya Chef.se / Chefakademin.se är förstås en viktig milstolpe och resultatet av ett sjuhelsikes teamwork, men det är nu arbetet börjar. Vi kommer att mäta hur våra läsare och användare beter sig på sajten och förbättra det som inte fungerar tillräckligt bra, igen och igen och igen”, säger Calle Fleur.

Har du synpunkter eller tankar om nya Chefakademin.se / Chef.se? Hör av dig! Mejla Calle Fleur – vi tar tacksamt emot alla tankar och feedback!

Fortsätt läsa kostnadsfritt!

Vi behöver bara en minut…

Så roligt att du vill fortsätta läsa! Det får du strax göra, utan att betala något.

Skapa ditt gratiskonto
  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.