Välkommen till helt nya Chef.se

Premiär! Äntligen är det dags! Efter tusentals arbetstimmar öppnar vi dörrarna till sprillans nya Chef.se – en ännu snabbare, starkare och smidigare startsida för Sveriges chefer och ledare.

Om Chefakademin
Text: Calle Fleur
Publicerad

Vad

Nu lanseras helt nya Chef.se och Chefakademin.se.

Nytta

En ännu bättre och mer kraftfull plattform som tar Sveriges chefer och ledare vidare.

Sommaren 2021 fusionerades mediebolaget Chef och utbildningsbolaget Mgruppen. Chefakademin – som det nya bolaget heter – blev i ett slag ett av Sveriges ledande utbildnings- och utvecklingsföretag för chefer och ledare på alla nivåer. 

Sedan hösten 2021 har teamet på Chefakademin och Äventyret, Chefakademins digitala partner, arbetat tusentals timmar med att bygga om Chef.se och Chefakademin.se från grunden. Du besöker just nu en sprillans ny plattform som kombinerar det bästa från de tidigare sajterna, inklusive Mgruppen.se, på ett sömlöst och innovativt sätt. 

”Det här är inte bara en ansiktslyftning av en hemsida. Vi har byggt en kraftfull webbplattform som kombinerar det redaktionella innehållet och de digitala tjänsterna med vårt utbud av utbildningar i olika längd och format, event med mera på ett sömlöst sätt”, säger Calle Fleur, vice vd på Chefakademin och projektledare för den nya webbplattformen, och fortsätter:

”Vi bestämde tidigt att vi inte skulle bygga en mediesajt eller en utbildningssajt. Vi lät oss snarare inspireras av tränings- och livsstilsföretag – många är superduktiga på att skapa engagerande innehåll som de varvar med digitala tjänster och träningspass i olika format. Chefakademin ska vara ett ’one-stop-shop’ för alla chefer och ledare som är intresserade av att utveckla sig själva, sitt team eller sin verksamhet. På Chefakademin.se kan du läsa, lära, lyssna och/eller uppleva – välj det som passar dig bäst.”

Som användare på Chef.se kommer du att känna igen dig. Du loggar in med samma konto som tidigare och har tillgång till samma produkter som innan. På kort sikt kommer den nya plattformen ge oss möjlighet att utveckla ”Mina sidor” än mer för att ge dig en bättre överblick över dina produkter, bokade utbildningstillfällen med mera. Vi ser också över de digitala Premium-tjänsterna för att kunna ge dig som Chef-prenumerant en ännu bättre upplevelse än tidigare.

”Den här lanseringen av nya Chef.se / Chefakademin.se är förstås en viktig milstolpe och resultatet av ett sjuhelsikes teamwork, men det är nu arbetet börjar. Vi kommer att mäta hur våra läsare och användare beter sig på sajten och förbättra det som inte fungerar tillräckligt bra, igen och igen och igen”, säger Calle Fleur.

Har du synpunkter eller tankar om nya Chef.se / Chefakademin.se? Hör av dig! Mejla Calle Fleur – vi tar tacksamt emot alla tankar och feedback!

Läs webbartiklar kostnadsfritt

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden