”Ska vi ha sötsaker på jobbet?”
Chefs expert i hälsa Sofia Grenevall guidar dig i frågan hur du ska tänka kring sötsaker på jobbet.
Kontoret svämmar över av fikabröd. Hur stoppar jag det som chef?
Sofia Grenevall: Bara för att det finns bullar behöver du inte dem. Jag tror många skulle uppskatta att inte ständigt ha kakor framför näsan hela tiden.
Fikabröd gör ju inte att man fokuserar bättre, snarare tvärtom. Påpeka hälsoriskerna för fikaansvarige. Frukt och mörk choklad istället kanske? Begränsa i alla fall bullar till en dag i veckan. Effekterna kommer att märkas.
Fortsätt läsa kostnadsfritt!
Vi behöver bara en minut…
Så roligt att du vill fortsätta läsa! Det får du strax göra, utan att betala något.
- Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!
Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.