Chef.se en av de bästa sajterna i Sverige – för femte året i rad

Chef.se hamnar återigen på listan över Sveriges fem bästa tidskriftssajter, när IDG presenterar prestigefyllda Topp 100-listan.

Om Chefakademin
Text: Redaktionen
Publicerad

När IDG presenterar sin årliga Topp 100-lista över Sveriges 100 bästa sajter hamnar Chef.se återigen på topplistan.

Chef hamnar på listan över bästa tidskrifter, jämte Resumé, KIT, Blankspot Project och Market. Faktum är att Chef.se har placerat sig på listan varje år sedan 2014, en bedrift som ingen svensk tidskrift lyckats med.

”Det är väldigt roligt att juryn fortsätter att uppmärksamma vårt hårda och målmedvetna arbete! Det känns kul att ‘parkera bussen’ på en så prestigefylld lista som Topp 100, särskilt eftersom vi aldrig nöjer oss utan lanserar nya smarta tjänster och kundupplevelser så gott som hela tiden – allra senast vår satsning på webbkurser för bara någon månad sedan. Och detta samtidigt som att vi slår trafikrekord och hittar nya uttryckssätt att kommunicera med vår målgrupp i alla våra olika kanaler. Det känns grymt!”, säger Calle Fleur, digital innehållschef på Chef.

 

Motiveringen lyder:

”Trots att tidningen Chef närmast prenumererar på priser har de valt att fortsätta utveckla sin plattform. Med personalisering utifrån användardata och besökshistorik har de lyckats skapa en webb som är relevant oavsett var läsaren är chef.

Chef är idag en hel verktygslåda för att hjälpa och inspirera ledare genom exempelvis metodbanken som innehåller 300 ledarskapsmetoder, medicinskt stresstest, avtalsmallar eller Chefsboken som sammanfattar managemenlitteratur för lyssning på 19 minuter. Spelelement uppmuntrar användaren att lära sig mer. Chef är en inspiration för tidskrifter som vill fortsätta att vara relevanta i en tid av informationsöverskott.”

Årets jury består av Mats Stålbröst, webbredaktör på IDG.se, Lisa Bjerre, frilansskribent inom it och ekonomi, Urban Lindstedt, journalist och e-handelsexpert samt Emelie Fågelstedt, frilansskribent inom digitalt och tech och digital kommunikatör.

Så sent som i november 2017 utsågs teamet bakom Chef.se till Årets utvecklare på Tidskriftsgalan.

Fortsätt läsa kostnadsfritt!

Vi behöver bara en minut…

Så roligt att du vill fortsätta läsa! Det får du strax göra, utan att betala något.

Skapa ditt gratiskonto
  • Tillgång till våra låsta artiklar och webinar gratis!

Dina uppgifter delas aldrig med tredje part. Läs vår integritetspolicy här.