5 steg till en lyckad kickoff

Äntligen dags för företagets kickoff! Känns det svårt eller ringrostigt att komma i gång och planera ett evenemang för medarbetarna? Jannis Norén Karras från Svenska Möten ger här sina bästa tips.

  1. Sätt ett tydligt syfte och mål. Varför har ni kickoff? Mål och syfte ska synka ihop med kickoffens tema.
  2. Välj en plats med omsorg. Platsen sätter känslan för hela evenemanget.
  3. Ha luft i agendan. Det är viktigt för att uppmana till informella samtal kollegor emellan. Många är kanske nyanställda och har inte hunnit lära känna sina kollegor än.
  4. Avsätt planerad fri tid. Det ska vara på en avslappnad yta där gruppen kan hänga utan prestationskrav.
  5.  Välj inkluderande aktiviteter. Aktiviteterna får inte på något sätt vara exkluderande, alla på kickoffen ska kunna delta.

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

Skapa ett gratiskonto, läs Chef digitalt för

0:-

  • Tillgång till våra låsta artiklar gratis!

Skapa ditt gratiskonto

Se alla våra erbjudanden