Lediga chefsjobb
Alla chefsjobb

Chefakademin Talks #4: Hybridjobb – mixen som vinner i längden

Cissi Elwin i samtal med Cecilia Eriksson, hr-direktör på Tre Anna-Karin Samuelson, hr-chef för Ericsson i Sverige
Cissi Elwin i samtal med Cecilia Eriksson, HR-direktör på Tre, och Anna-Karin Samuelson, HR-chef för Ericsson i Sverige.

Chefer brottas med att få hybridjobbandet att fungera. Vilka lyckas bäst – och vad är det de gör?

Ska arbetsgivare och chefer satsa på att göra kontoret till ett riktigt dragplåster för att locka tillbaka medarbetare? Eller jobba ännu mer för att underlätta valfrihet och flexibelt arbete? Vad är smartast om man ser på forskning så här långt?

Lyssna på samtalet här:

Chefakademins vd Cissi Elwin leder ett spännande samtal om hybridarbete och vilket ledarskap som krävs för de som delar sin arbetstid mellan arbetsplatsen och hemmet.

Cecilia Eriksson är hr-direktör på Tre, som vill få medarbetare att komma in till kontoret. Bland annat lockar man med en hund-zon.

Anna-Karin Samuelson är personalchef för Ericsson Sverige där man tittar på nya användingssätt för sina kontor och ännu mer av flexibelt arbete.

Leif Denti forskar om organisatorisk innovation vid Göteborgs universitet och berättar vad vi kan lära oss om hybridledarskap och nya arbetssätt ur ett forskningsperspektiv. Han tipsar om användbara modeller och förklarar teorier, exempelvis om den tredje platsen.