Hybridjobb – mixen som vinner i längden

ChefakademinChefer brottas med att få hybridjobbandet att fungera. Vilka lyckas bäst – och vad är det de gör? Chefakademin Talks om hybridarbete hade rekordmånga deltagare som var nyfikna på svaret. Här ser du webinaret i efterhand!

Chefakademin
Text: Chefakademin
Publicerad
Cissi Elwin i samtal med Cecilia Eriksson, hr-direktör på Tre Anna-Karin Samuelson, hr-chef för Ericsson i Sverige
Cissi Elwin i samtal med Cecilia Eriksson, HR-direktör på Tre, och Anna-Karin Samuelson, HR-chef för Ericsson i Sverige.

Några medarbetare jobbar hemifrån. Några är på kontoret. Vem är var och vem gör vad – och hur ska jag som chef navigera i det här? Hybridarbetet ställer många nya krav på chefer och ledare.

I det senaste webinaret Chefakademin Talks får du som chef viktiga svar, råd och stöd när Cissi Elwin, vd för Chefakademin, diskuterar hybridjobb och hybridledarskap med Cecilia Eriksson, hr-direktör på teleoperatören Tre och Anna-Karin Samuelson, hr-chef för Ericsson i Sverige. De båda har två olika svar på frågan hur man hybridarbetar bäst.

Leif Denti, innovationsforskare på Göteborgs universitet och som undervisar hos Chefakademin, berättar också vad vi kan se utifrån forskningsperspektiv när det kommer till hybridarbete.

Se inspelningen här:

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.