Cissi Elwin, chefredaktör och vd på Chef, presenterar Chefakademin.

Nu slår vi upp dörrarna till Chefakademin

Förändringarna i omvärlden omkullkastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig “upskilling”. Chefakademin är det självklara valet för dig som söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer.

“Upskilling”, “learnability”, “mikrolärande”… I en allt mer snabbföränderlig värld ökar behovet av att ständigt lära nytt. Samtidigt har chefer aldrig varit så pressade som nu. Hur ska det gå ihop?

”Allt fler chefer efterfrågar små tuggor i form av ’mikrolärande’ och interaktiva onlineutbildningar, men samtidigt ser vi ett ökat behov av det fysiska mötet och nätverkande, där halv- eller heldagsseminarier kompletterar flerdagarsinternat och/eller längre ledarskapsprogram. Med Chefakademin täcker vi upp alla chefers behov av lärande”, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

guldfisk2

Läs också: Forskning: Kunskap i små portioner passar digitala hjärnan

Chefakademin är ett unikt samarbete mellan tre aktörer som har lång och väldokumenterad erfarenhet av att utveckla chefer. Mgruppen grundades 1930 och är Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management. Intermezzon är världsledande inom blended learning och erbjuder interaktiva e-simuleringar som låter dig träna på svåra situationer i en trygg miljö. Chef har i snart 25 år gett ut Nordens största ledarskapsmagasin, och stöttar chefer på många sätt – genom hel- och halvdagsseminarier, webbkurser och digitala tjänster.

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att innovera, experimentera och lära nytt på arbetstid. Behovet av kompetensutveckling i arbetslivet är större än någonsin, men det är svårt att hitta rätt i djungeln av utbildningar. Här fyller Chefakademin en viktig funktion.

Torsdag den 3 oktober uppmärksammar vi lanseringen av Chefakademin med ett kostnadsfritt frukostseminarium. Lyssna på trendspaningar om framtidens lärande och få konkreta tips som hjälper dig att jobba smartare. Läs mer och säkra din plats här (begränsat antal platser). 

ca-marknadsbit2_cissi
Chefakademin

Ta ansvar för ditt lärande

Chefakademin är den självklara startpunkten när du söker chefs-och ledarskapsutbildningar. Ta ansvar för ditt lärande – det har aldrig varit enklare.

Relaterade artiklar

Person i blå skjorta som funderar över karriärbyte
Karriär

3 sätt att byta karriär – under corona

Om förändring är skrämmande kan blotta tanken på ett karriärskifte i coronakrisens efterdyningar te sig än värre. Men det är fullt möjligt att byta karriärspår även i dessa tider. Så här gör du. 
Cheferna Sebastian Persson och Carina Kjellberg har tagit en Executive MBA på Stockholms universitet.
03:10
Annonssamarbete Chef + SBS Executive MBA

Studier och chefsjobb samtidigt – då lyfter ledarskapet

Video: Cheferna Sebastian Persson och Carina Kjellberg har nyss tagit en Executive MBA. Den tvååriga deltidsutbildningen har gjort stor skillnad tycker de: ”Är man nyfiken, då får man extremt mycket tillbaka.” ”Ta chansen!”
Röstdesigner och jobba hemifrån-koordinator är två yrken som spås komma i framtiden.
Karriär

5 helt nya yrken – i coronakrisens spår

Medan praktiskt taget alla företag och verksamheter tagit stryk under coronakrisen, uppstår även helt nya yrkesområden, inte minst för chefer. Här är fem helt nya drömjobb att satsa på.
Fem personer i rad
Karriär

Egenskaperna rekryterare letar efter post-corona

Vilka personliga egenskaper letar arbetsgivarna efter post-corona? Och vad söker kandidaterna efter? En undersökning från Novare ger svar.
Pengar i högar
Karriär

Här är de 10 bäst betalda jobben i Sverige

Drömmer du om en hög månadslön? Då bör du spana in yrkena som SCB listar som de bäst betalda i Sverige.
Person på balkong som gör en jobbintervju online
Karriär

7 tips: Så lyckas du med den digitala jobbintervjun

Under coronapandemin har jobbintervjuer på distans fått ett rejält uppsving. Men hur gör man för att verkligen få fram sin kompetens i ett videomöte? Här är 7 tips – som tar dig närmare drömjobbet.
al_ledarstil_stor
Annonssamarbete Chef + Atrium Ljungberg

Kontoret – en viktig nyckel i ditt ledarskap

Allt fler satsar på sitt kontor – trots digitalisering och ökat distansarbete. Anledningen? Nya möjligheter för kontoret som ledarskapsverktyg och må-bra-faktor.
Kvinna som sitter i självkörande bil
Karriär

AI på gott och ont

Som chef bombarderas du antagligen av AI-relaterade budskap och krav, som kan vara svåra att leva upp till och navigera mellan. Per Högselius, professor i teknikhistoria vid KTH, hjälper dig på vägen.