Cissi Elwin, chefredaktör och vd på Chef, presenterar Chefakademin.

Nu slår vi upp dörrarna till Chefakademin

Förändringarna i omvärlden omkullkastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig “upskilling”. Chefakademin är det självklara valet för dig som söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer.

“Upskilling”, “learnability”, “mikrolärande”… I en allt mer snabbföränderlig värld ökar behovet av att ständigt lära nytt. Samtidigt har chefer aldrig varit så pressade som nu. Hur ska det gå ihop?

”Allt fler chefer efterfrågar små tuggor i form av ’mikrolärande’ och interaktiva onlineutbildningar, men samtidigt ser vi ett ökat behov av det fysiska mötet och nätverkande, där halv- eller heldagsseminarier kompletterar flerdagarsinternat och/eller längre ledarskapsprogram. Med Chefakademin täcker vi upp alla chefers behov av lärande”, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

guldfisk2

Läs också: Forskning: Kunskap i små portioner passar digitala hjärnan

Chefakademin är ett unikt samarbete mellan tre aktörer som har lång och väldokumenterad erfarenhet av att utveckla chefer. Mgruppen grundades 1930 och är Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management. Intermezzon är världsledande inom blended learning och erbjuder interaktiva e-simuleringar som låter dig träna på svåra situationer i en trygg miljö. Chef har i snart 25 år gett ut Nordens största ledarskapsmagasin, och stöttar chefer på många sätt – genom hel- och halvdagsseminarier, webbkurser och digitala tjänster.

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att innovera, experimentera och lära nytt på arbetstid. Behovet av kompetensutveckling i arbetslivet är större än någonsin, men det är svårt att hitta rätt i djungeln av utbildningar. Här fyller Chefakademin en viktig funktion.

Torsdag den 3 oktober uppmärksammar vi lanseringen av Chefakademin med ett kostnadsfritt frukostseminarium. Lyssna på trendspaningar om framtidens lärande och få konkreta tips som hjälper dig att jobba smartare. Läs mer och säkra din plats här (begränsat antal platser). 

ca-marknadsbit-cissi
Chefakademin

Ta ansvar för ditt lärande

Chefakademin är den självklara startpunkten när du söker chefs-och ledarskapsutbildningar. Ta ansvar för ditt lärande – det har aldrig varit enklare.

Relaterade artiklar

humorintervju1
Karriär

Så får du drömjobbet med hjälp av humor – 4 tips

Om du verkligen vill göra intryck på jobbintervjun – väv in lite humor! En expert på området tipsar hur du gör.

Lena Ahlin lyfter fram respekt och ärlighet som viktigt för lyckade rekryteringar. Foto: Pavel Koubek
Annonssamarbete Chef + Consensus

Landa nya stjärnor med respektfull rekrytering

97 procent av de som rekryteras jobbar kvar efter tre år.   En viktig förklaring till den succén stavas respekt, menar rekryteringsföretaget Consensus. ”Ytterst handlar det om människor och deras framtid. Då är det väldigt viktigt att vara noggrann”, säger Lena Ahlin.
Lugn kvinna till vänster, två datorer till höger
Arbetsmiljö

4-dagarsvecka ökade Microsofts produktivitet

Microsofts Japan-kontor gav personalen ledigt varje fredag under augusti med bibehållen lön. Resultatet? Lyckligare medarbetare, effektivare möten och högre produktivitet.
bergochdalbana
Karriär

Så hanterar du känslostormarna när du söker jobb

Slits du mellan hopp och förtvivlan i dina försök att hitta ett nytt jobb? Drar processen ut på tiden? Så här hanterar du det.

Kvinna som sitter i trappa
Karriär

Kvinnliga vd:ar döms hårdare än manliga

En ny studie visar att ett företags tveksamma agerande fördöms hårdare om vd-posten innehas av en kvinna.
moocs
Karriär

Bli smartare med MOOC:s – helt gratis

Mitt i karriären och ingen tid för vidareutbildning? Med kostnadsfria onlinekurser, så kallade MOOC:er, öppnas nya möjligheter till studier, var och när du vill – till exempel vid Stanford och Harvard University.

Viktoria Lindhé på &frankly berättar om frågorna som ger varningar om farlig stress. Foto: Martina Huber
Annonssamarbete Chef + &frankly

5 frågor som kan vända jobbstressen

En av tre har ingen ork kvar för att göra något alls efter jobbet. Något som chefen ofta inte vet om. En ”välmåendepuls” med några snabba frågor gör det enklare att få koll – och agera i tid.
stoppa_radslan
Beslutsfattande

Så hindrar du rädslan – från att sabotera karriären

Ett stort karriärbeslut på gång? Ofta får farhågorna kring det okända överhanden, och vi förblir vid vår trygga läst. Se rädslorna i vitögat och återta kontrollen över dina val!