Kriser och lågkonjunktur: Så leder du nu

Chefakademin Talks Att det blir tufft framåt är tydligt. Men vad betyder det för dig som ledare? Hur behöver du ställa om ditt ledarskap? Se det senaste webinaret Chefakademin Talks!

Fredrik Hillelson, Siri Wikander och Cissi Elwin
Cissi Elwin i samtal med Fredrik Hillelson och Siri Wikander.

Det är mycket för ledare nu. I efterdyningarna av pandemin följer en lågkonjunktur.

Kriget i Ukraina skakar om också oss i Sverige och ledare ska nu navigera genom energikris, sköra leveranskedjor, stigande räntor, börsras och exceptionell inflation. Och ovanpå allt det dessutom en obevekligt skenande klimatkatastrof.

Så vad behöver ledare fokusera på nu? Vilka kompetenser och förmågor behöver vässas – hos chefer och medarbetare?

I det senaste webinaret Chefakademin Talks får du som chef viktiga svar, råd och stöd när Cissi Elwin, vd för Chefakademin, diskuterar ledarskap framåt med Fredrik Hillelson, vd för Novare Executive Search och Siri Wikander, HR- och ledarskapsexpert.

Se inspelningen här:

KOMMENTERA ARTIKELN

Vad tycker du? Kommentera artikeln här nedan. Det gör du via tjänsten Ifrågasätt som också är ansvarig för kommentarsfunktionen. Kommentarerna visas på chef.se i anslutning till texten. För att kommentera behöver du först skapa ett konto och logga in. Håll god ton och håll dig till ämnet. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. Även Chef kan ta bort kommentarer. Chef förbehåller sig även rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.