Datum: 19:e mars 2019

Tid: 16.00-22.00

Plats: Grand Hôtel, Vinterträdgården, Stockholm

Pris: 4 300 SEK ex moms. I priset ingår: eftermiddagsseminarium, galamiddag med prisutdelning, underhållning, mingel och goodiebag. 

För gruppbokningar och information skriv till chefgalan@chef.se

Du är en Early bird! Boka före julafton och få 15% rabatt. Ange kod: chef19

Köp biljett

Välkommen till Chefgalan 2019!

För 17:e året i rad arrangerar vi Chefgalan – Sveriges viktigaste ledarskapsgala. Under en enastående dag samlar vi chefer på alla nivåer, från olika branscher, från norr till söder.  Tillsammans med våra medarrangörer lyfter, tillsammans med våra medarrangörer, fram och belönar chefer som utmärkt sig mest i sitt ledarskap under året. Cissi Elwin och David Sundin leder Chefgalan 2019.

Chefgalan är en unik blandning av nytta, nätverkande och inspiration! Dagen består av ett eftermiddagsseminarium med spännande scengäster. Sedan följer en galamiddag där priserna Årets Chef delas ut i sex olika kategorier samt Årets Hederspris. 

 

Årets tema: Från stämpelklocka till cyberledarskap

Arbetslivet har förändrats i grunden de senaste åren. Den fysiska arbetsplatsens gränser blir allt mer suddiga. Dockningsbara kontor och fria arbetstider förändrar synen på vad som är arbete och vad som är fritid. Som chef ska du leda grupper som sällan befinner sig på samma plats vid samma tidpunkt. Kanske inte ens i samma land.

Och andelen medarbetare som väljer att vara ”gigare” istället för fast anställda växer. Hur skapar man identitet och bygger kultur med så olika typer av anställningsformer hos medarbetarna?  Chefgalan 2019 riktar ljuset mot de nya kraven på individanpassat ledarskap.

Välkommen!

Inspireras av årets spännande scengäster:

Jan-Olof Jacke

framgångsföretagaren

Svenskt näringsliv
Lisa Gunnarsson

förändringsgurun

LinkedIn
Shori Zand

vårdentreprenör

Avesina investment group

Sagt om Chefgalan 2018:

"Jag blev mycket inspirerad av alla finalister och sugen på att utvecklas i min egen roll på jobbet”

"Hela dagen och kvällen var proffsigt och väl genomfört"

"Detta är ett av årets, mest positiva, händelser för svenskt näringsliv"

cissi-david-chefgalan1400x1013

De leder Chefgalan 2019!

Cissi Elwin är vd och chefredaktör på Chef. I många år har hon brunnit för det goda ledarskapet och drivit frågan om vad som gör en bra chef. Vid sin sida har hon mångsysslaren David Sundin som har erfarenhet av både lyckat – och mindre lyckat – ledarskap i olika branscher.

Håll utkik!

Fler scengäster presenteras löpande.

Säkra din plats redan idag!