Så kan DU bli Årets Chef!

I snart 30 år har tidningen Chef delat ut Sveriges mest prestigefyllda ledarskapspris, Årets Chef. Gemensamt för pristagarna är att de alla lever upp till Chefs
9 punkter för ett gott ledarskap
. Vill du också lära dig hur? Läs vidare!

Hitta ditt nästa steg som ledare

Ta ditt nästa steg som ledare. Bli den chef du vill vara.
Bygg ditt bästa ledarskap utifrån dina egna förutsättningar. Ta hjälp av oss på Chefakademin, Sveriges mest erfarna utvecklingspartner inom ledarskap.

Oavsett om du är ny som chef eller en erfaren ledare så vet vi att du vill mycket med ditt ledarskap. Kanske handlar det om att leverera toppresultat, göra kunder riktigt nöjda, lyfta dina medarbetare eller skapa förändring på riktigt.

Ditt driv, din personlighet, dina förutsättningar och erfarenheter är den grund som du bygger vidare på, för att bli en riktigt bra ledare.

Med Chefakademin får du hjälp att identifiera de styrkor du kan använda för att nå nya höjder och se vilka utmaningar du behöver jobba vidare med. Vi frigör tid för reflektion, ger plats för nya tankar och skapar förutsättningar för att förändra beteenden och hela verksamheter.

Är du nyfiken på att se vidare på vilken ledare du skulle kunna bli?

Så arbetar vi med ledarutveckling

Ledarskapets grunder

Är du ny som chef?

Är du ny som chef och vill bli tryggare i din roll och lära dig möta de många konkreta utmaningar som du möter i din vardag som ledare?

Läs mer

…eller en erfaren ledare?

För dig i ledningsgrupp

Leder du andra chefer?

Har du direktrapporterande chefer? Sitter du i en ledningsgrupp – eller bygger du kanske upp din egen ledningsgrupp? Chefakademin har lång erfarenhet av att lyfta, vässa och coacha ledningsgrupper för att nå lysande resultat.

Läs mer

Vill du skräddarsy ledarutveckling för er verksamhet?

Finns det behov av att lyfta ledarskapet i hela er organisation? Att göra alla nya chefer trygga och starka? Ge era ledare nya verktyg för att nå er vision och era mål?

Eller handlar det om att få flyt i hybrida arbetssätt, svetsa samman er ledningsgrupp, vässa det strategiska tänkandet, förbereda för en omfattande förändring eller att satsa på ledarskapet för att bygga ert employer brand och bli en ännu mer attraktiv arbetsgivare?

Det finns mängder av anledningar till att satsa på ledarskap och bygga goda ledare. Chefakademin skräddarsyr lösningen som fungerar bäst för just er verksamhet.

Tillverkningsföretaget Inission fick hjälp av Chefakademin med skräddarsydd ledarutveckling.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna utbildningsrådgivare genom formuläret här intill så utvärderar vi dina behov och hjälper dig med din egen och din organisations ledarskapsutveckling.

Du når oss även direkt via 08-731 41 51

Så utvecklar Chefakademin ditt personliga ledarskap