Leda teamet

Vi vågar säga att vi är lite unika med att kunna erbjuda ledarskapsutbildningar inom samtliga tre grunddimensioner: Leda sig själv, leda andra samt leda verksamhet. Det betyder att vi kan hjälpa chefer och ledare på samtliga nivåer inom en organisation.

Samtliga ledarskapsutbildningar innehåller inslag som syftar till att utöka självinsikt och djupare reflektion över hur vi påverkar andra. Allt vi gör syftar till att förbättra verksamheten, men ur ett ledarskapsperspektiv är det nödvändigt att vi urskiljer och fördjupar oss i vad det betyder.

Här finner du några av de utbildningar där vi särskilt fokuserar på att få samarbetet i arbetsgruppen att fungera optimalt.

Inte vad, men hur

Du kan läsa om ledarskap i en bok eller på nätet. Men det blir inte ditt ledarskap kopplat till just din unika situation. För att utveckla sitt personliga ledarskap krävs tid och ett forum som låter dig blicka inåt och se djupare i dig själv – att se dig själv genom andra och förstå hur du uppfattas och hur ditt beteende påverkar din omgivning. Vilken informell roll du har under ytan i en grupp. Ett villkor för att förstå sina medarbetare på riktigt är att du först förstår dig själv.

Distansutbildningar för dig som leder team

Sammanfattade ledarskapsböcker

Chefboken om teamutveckling

Chefboken är den smarta appen som handplockar och sammanfattar den viktigaste ledarskapslitteraturen, så att du hinner hänga med – till exempel med det senaste inom beteendevetenskap. Läs eller lyssna på bara 30 minuter!

Ta reda på mer

Företagsinterna ledarutbildningar

Utbilda en hel grupp medarbetare genom våra färdigpaketerade företagsutbildningar. Vi skräddarsyr även utbildningar efter din organisations unika behov.
Läs mer om företagsanpassad ledarutveckling.

Namn
Chefsnivå
Format
Plats

Teamledarskap i produktionen

Grundläggande utbildning för den som är eller ska bli gruppombud, arbetsledare eller liknande. Företagsintern utbildning för upp till 15 deltagare.

99000 kr · Konflikthantering, Teamutveckling

Leda utan att vara chef

Går att företagsanpassa

Utbildning med övernattning, Utbildning på dagtid
3 dagar
Företagsanpassat

Grundläggande projektledning

För dig som mer eller mindre ofta har en nyckelfunktion som ledare av eller deltagare i projekt. Du får verktyg och metoder för strukturerat projektarbete. Företagsintern utbildning för upp till 15 deltagare.

99000 kr · Självledarskap, Teamutveckling

Leda utan att vara chef

Går att företagsanpassa

Utbildning med övernattning, Utbildning på dagtid
3 dagar
Företagsanpassat

Coachande ledarskap

För chefer och ledare som vill lära sig en mer samarbetsinriktad och mindre reaktiv ledarstil i syfte att öka ansvarstagande och initiativförmågan hos medarbetarna. Företagsintern utbildning för upp till 15 deltagare.

99000 kr · Teamutveckling

Erfaren ledare

Går att företagsanpassa

Utbildning med övernattning, Utbildning på dagtid
3 dagar
Företagsanpassat

Retorik för ett effektivare ledarskap

För chefer, ledare och verksamhetsledare som vill utveckla sin retoriska förmåga i det personliga ledarskapet och i sina presentationer. Företagsintern utbildning för upp till 15 deltagare.

70000 kr · Konflikthantering, Självledarskap, Teamutveckling

Passar de flesta

Går att företagsanpassa

Utbildning med övernattning, Utbildning på dagtid
2 dagar
Företagsanpassat
Se alla våra ledarskapsutbildningar