Leda teamet

Vi vågar säga att vi är lite unika med att kunna erbjuda ledarskapsutbildningar inom samtliga tre grunddimensioner: Leda sig själv, leda andra samt leda verksamhet. Det betyder att vi kan hjälpa chefer och ledare på samtliga nivåer inom en organisation.

Samtliga ledarskapsutbildningar innehåller inslag som syftar till att utöka självinsikt och djupare reflektion över hur vi påverkar andra. Allt vi gör syftar till att förbättra verksamheten, men ur ett ledarskapsperspektiv är det nödvändigt att vi urskiljer och fördjupar oss i vad det betyder.

Här finner du några av de utbildningar där vi särskilt fokuserar på att få samarbetet i arbetsgruppen att fungera optimalt.

Att leda i uppförsbacke – så lyckas du

12 oktober I Delta på plats eller digitalt

Skyhög inflation, dykande aktier, energikris, räntesmockor och en stundande lågkonjunktur. Hur ska du leda nu när motgångarna kommer? På Chefdagen får du de erfarna chefernas svar på vilket ledarskap som krävs.

Läs mer och boka nu!
Se alla utbildningar

Inte vad, men hur

Du kan läsa om ledarskap i en bok eller på nätet. Men det blir inte ditt ledarskap kopplat till just din unika situation. För att utveckla sitt personliga ledarskap krävs tid och ett forum som låter dig blicka inåt och se djupare i dig själv – att se dig själv genom andra och förstå hur du uppfattas och hur ditt beteende påverkar din omgivning. Vilken informell roll du har under ytan i en grupp. Ett villkor för att förstå sina medarbetare på riktigt är att du först förstår dig själv.

Sammanfattade ledarskapsböcker

Chefboken om teamutveckling

Chefboken är den smarta appen som handplockar och sammanfattar den viktigaste ledarskapslitteraturen, så att du hinner hänga med – till exempel med det senaste inom beteendevetenskap. Läs eller lyssna på bara 30 minuter!

Ta reda på mer
Lyssna eller läs sammanfattningen av The cold start problem med Chefbokenappen

Lär dig hemligheten från Silicon Valley!

Med hjälp av startup investeraren Andrew Chen kommer du snabbt igång med nätverkseffekter för att skala upp din produkt eller göra din verksamhet viral. Ta del av handfasta konkreta tips redan idag – läs eller lyssna den översatta sammanfattningen på bara 30 min i Chefboken-appen!
Starta här!
Se alla utbildningar